Støttestrømpebukser, grad 2, sort

209,00 kr.

  • Levering fra 35,-
  • Fri levering ved køb over 399,-
  • Levering 2-4 hverdage med GLS & DAO
  • Udvidet returret, vi tilbyder 30 dage

Enkle og elegante strømpebukser i nylon. Kompressionsgraden er 2 (II) Det vil sige, at strømperne er medicinske støttestrømper, velegnet til dig, som har brug for lidt mere støtte i strømperne.

Den forholdsvist tætte vævning af stoffet giver kompressionen, men da disse strømper er med nylon, er de samtidig bløde, lette og lækre og giver en god og komfortabel fornemmelse.
Lidt forsigtighed, når du tager dem på, de er knap så robuste som de støttestrømper du måske er vant til at bruge!

140 denier, let transparent kvalitet.

Kompression klasse 2: 23-32 mmHg

VIGTIGT : Vi anbefaler vejledning af en fagkyndig person (læge eller bandagist) inden en strømpe med kompressionsgrad 2 tages i brug. Det er vigtigt, at størrelsen og pasform passer helt nøjagtigt, brug derfor størrelsestabellen her på siden.

Støttestrømpebukser med kompressionsgrad 2, i  let transparent kvalitet:
Fra Supcare, gode og lækre støttestrømpebukser i høj kvalitet. Kompressionsstrømpebukser til dig, som har brug for lidt mere kompression, og som ikke ønsker at gå på kompromis med dit look. Det er således ikke en strømpe, som “ser ud” som et medicinsk produkt. Støttestrømpebukserne ligner helt almindelige strømpebukser, blot er vævningen lidt tættere, da det er nødvendigt for at opnå tilstrækkelig med kompression i strømperne.

God kvalitet:
Supcare leverer gode og kvalitetssikre strømper som er egnede til dagligt brug. Denne strømpe er en ultra tynd og elegant nylonstrømpe. Med lukket tå. Supcare produkter er generelt meget populære i vores butik, da det er god kvalitet til prisen.

Anvendelse:
Disse strømper er vævet i kompressionsgrad 2, hvilket vil sige, at de lægger et all-round pres på fod, ankel og læg mellem 23-32 mmHg. Dette produkt er til dig, som har brug for eller ønsker lidt ekstra kompression.
Hvis du har medicinske udfordringer, så som nedsat følelse eller blodcirkulation i ben og/eller fødder, vil vi anbefale, at du taler med din læge inden du anvender en strømpe med kompressionsgrad 2, blot for en sikkerheds skyld. Det er vigtigt at bruge størrelsesskemaet, så du får bestilt den rigtige størrelse som passer til netop dine ben og fødder.
Strømpen kan anvendes til dagligt brug, og er særligt relevant hvis der er udfordringer med hævede fødder og/eller ankler, eller hvis man har tendens til åreknuder. Rigtig god til personer, som sammen med førnævnte udfordringer tilbringer mange timer om dagen i stående eller siddende stilling. Strømpen kan også anvendes på rejser hvor man er nødt til at sidde stille i længere tid. Det være sig rejse via fly, tog, bus eller bil.
Trykket fordeler sig således, at det er højest omkring fod og ankel og derefter gradvist aftagende op ad læggen.

Vaskeanvisning:
30 grader finvask
Må ikke tørretumbles.

Materialer:
70% Polyamid
30% Elastan

Vægt 0,100 kg
Farve

Sort

Model

Strømpebukser

Størrelse

Large, Medium, Small, X-Large, XX-Large

Variation

Dame

Støttestrømpebukser, kompressionsgrad 2
Støttestrømpebukser, grad 2, sort
209,00 kr. Select options
Ved at benytte Altistøttestrømper.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring.