Viser 1–12 af 77 resultater

Støttestrømper til mænd

Herunder kan du se vores udvalg af støttestrømper til mænd der kan benyttes til hverdagsbrug, sport eller til rejsebrug.

Se også vores strømper som er særligt velegnede til diabetikere. Vi har et bredt udvalg af designs og materialer. Om du er til den klassiske, afdæmpede stil eller godt kan lide mere spræl, her er noget for enhver smag.


Om støttestrømper og kompressionsstrømper til mænd

Støttestrømper er i stigende grad populære blandt mænd. En hyppig fordom mod støttestrømper er, at det enten kun er for aldrende mænd eller for kvinder. Det er heldigvis helt forkert. 

Faktisk er der en række forebyggende og helbredsmæssige fordele ved at iklæde sig støttestrømper – Også for mænd.

Hvorfor bruge støttestrømper?

Formålet med strømpen er at forbedre blodcirkulationen. Alle aldre kan have gavn af den støttende beklædning, når man eksempelvis skal på længere stillesiddende rejser. Her kan lemerne godt have en tendens til at hæve og gøre ondt.

Støttestrømper har også en forebyggende fordel, der er særlig effektiv mod blodpropper og åreknuder, da støttestrømperne hjælper med blodcirkulationen. 

Støttestrømper til mænd er typisk knæstrømper. Længden på strømpen gør, at den bliver siddende hele dagen og ikke glider ned, som hvis strømpen kun gik til omkring læggen. 

I vores sortiment finder du dog også støttestrømper til mænd, der både har størrelse som ankelsokker og almindelige sokker, der går til lige over anklen. Der findes støttestrømper til enhver lejlighed.

Støttestrømpe eller kompressionsstrømpe?

Ofte opleves der forvirring mellem støttestrømper og kompressionsstrømper, samt hvad forskellen overhovedet er på de to. 

En støttestrømpe er en forebyggende beklædningsgenstand, som både mænd og kvinder kan have stor gavn af. Det gælder særligt som et forebyggende redskab for midaldrende og ældre mænd og kvinder ved hverdagsbrug, mens alle aldre kan have gavn af støttestrømper ved rejser, hvor benene kan blive ophobede af væske, rolige eller ganske enkelt bare trætte.

En kompressionsstrømpe er et medicinsk redskab, der i nogle tilfælde skal ordineres af en praktiserende læge. Det skyldes, at kompressionen kommer i forskellige typer. Her skal selvsagt vælges den rigtige størrelser og type, så kompressionsstrømpen har den ønskede virkning.

Diskrete støttestrømper

At gå med støttestrømper er heldigvis ikke længere lig med uklædelige strømper i beige eller brun. I dag kan du få støttestrømper til mænd i mange moderigtige farver og mønstre. Det betyder også, at du ikke behøver gå på kompromis med din egen stil, når du ønsker at være komfortabel en hel dag.

Du kan altså sagtens eksempelvis flyve til et forretningsmøde med dine støttestrømper på, uden at det vækker opsigt på anden vis end hvis du havde et par almindelige herrestrømper på. 

Vi forhandler et bredt sortiment af de bedst præsterende strømper på markedet, blandt andet Sockwell, Solidea og Sigvaris. Vores støttestrømper til mænd kommer i alskens materialer. Vælg en støttestrømpe, der passer til det formål de er tiltænkt.

Se også vores udvalg af støttestrømper til kvinder.

Ved at benytte Altistøttestrømper.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring.