Støttestrømpe med bambusfibre – pink med striber

119,00 kr.

  • Levering fra 35,-
  • Fri levering ved køb over 399,-
  • Levering 2-4 hverdage med GLS & DAO
  • Udvidet returret, vi tilbyder 30 dage

Denne smarte støttestrømpe er det gode valg til dig, der ønsker at afhjælpe hævede ben, samt forebygge åreknuder og mindske risikoen for blodpropper i benene.
Til såvel rejsebrug, i forbindelse med graviditet eller ved stående/gående arbejde kan denne strømpe give en let men effektiv kompression.

Find din størrelse i målskemaet. Det er vigtigt at bruge ankel- og lægomkreds til at finde den rette størrelse.

Kompressionsgrad 1: 15-21 mmHg
Materiale: 54% bambus fibre, 40% polyamid, 6% elastan
Vaskeanvisning: 30 grader, må ikke tørretumbles.

En lækker støttestrømpe i en rigtig god og slidstærk kvalitet, som er meget populær blandt vores kunder og opfylder dit behov for kompression (grad 1) kombineret med en rigtig god komfort.
Strømpen er i pangfarver, pink og gul! En strømpe til dig, hvor der gerne må være farver på og sætter pris på et livligt udtryk.
Kvaliteten kan fint anvendes til dagligt brug.

Der er bambusfibre i stoffet, hvilket sikrer en god ventilation når du bruger strømpen. Derved får du mindsket risikoen for varme og fugtige fødder, hvilket i sig selv øger komforten. I tilgift er strømpen blød og lækker at have på.
Den kan bruges til hverdag, men kompressionen er også fin til rejsebrug.

En god hverdags-strømpe til både herrer og damer, som holder hvad den lover. Kombineret med en god pris. Alt i alt en win-win, hvilket der også er rigtig mange af vores kunder, der har opdaget!

Find din størrelse i målskemaet. Det er vigtigt at bruge ankel- og lægomkreds til at finde den rette størrelse. Hvis du oplever at ligge mellem 2 størrelser vil du ofte med fordel kunne vælge den største.

Kompressionsgrad 1: 15-21 mmHg
Materiale: 54% bambus fibre, 40% polyamid, 6% elastan
Vaskeanvisning: 30 grader, må ikke tørretumbles.

Alle kan have glæde af at bruge en god støttestrømpe/kompressionsstrømpe, det er ikke blot til rejser eller i forbindelse med graviditet, at det giver mening at bruge en god, støttende strømpe.

Hvis du ønsker at forebygge åreknuder og trætte, hævede ben er det en rigtig god idé at vælge en strømpe med kompression. I forbindelse med sport er der desuden store fordele at hente. Du vil opleve en meget bedre restitution samt en forbedret ydeevne, fordi kompressionen sørger for et bedre blodgennemløb i benene og dermed et bedret iltskifte.

SupCare: -Flotte støttestrømper / kompressionsstrømper i bomuld, mikropolyester eller med bambusfibre. I stor designvariation og lækker kvalitet, både til hverdag og sport, til gravide og rejsende.

Vægt 0,0063 kg
Farve

Pink

Model

Knælange

Størrelse

34-36, 37-39, 40-42

Variation

Dame

Farverig støttestrømpe med mild kompression
Støttestrømpe med bambusfibre – pink med striber
119,00 kr. Select options
Ved at benytte Altistøttestrømper.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring.