Viser 1–12 af 29 resultater

Støttestrømpebukser

Strømpebukser med støtte er den perfekte løsning til kvinder, der gerne vil bære støttestrømper, men som ikke vil skjule dem under bukser. I en strømpebuks får du samme kompression som i en almindelig støttestrømpe, men de er kamufleret som en almindelig strømpebuks eller nylonstrømpe. 

Formålet med dem er at mindske gener som hævede fødder, vand i benene og andre ting der kan forekomme hos mænd og kvinder, samt især gravide kvinder. Generne kan forekomme i mange anledning. Hvis du er stillesiddende ved skrivebordet, hvis du rejser eller er sengeliggende i forbindelse med sygdom. 

Fordele 

Der kan være mange grunde til at du vælger at bruge dem, og derfor også har behov for strømpebukser med støtte. Disse grunde kan du læse mere om længere nede på siden. Her kan du læse om nogle af fordelene ved at bruge disse. 

Støttestrømpebukser efter operation

Nogle gange kan du efter endt operation få anbefalet at bruge en støttestrømpe. Dette kan være hvis du skal være liggende eller stillesiddende over en længere periode, eller hvis du er blevet opereret for åreknuder. Strømpebukserne kan bruges som et alternativ og giver den samme støtte, men er ofte mere stilfulde. Du skal dog altid kontakte din læge omkring hvordan du bruger strømperne efter en operation. 

Til lands, til vands og i luften

Du kan bruge strømper med støtte eller støttestrømpebukser hele dagen. Det anbefales ofte at du bruger en hvis du er stillesiddende i mange timer af dagen, eller hvis du skal rejse med fly eller bil. 

Strømpebukserne er ideelle til hverdag, fordi de kan bruges som et alternativ til almindelige strømpebukser. De kan derfor sagtens bruges på kontoret og de er også ideelle til særlige lejligheder, fordi de fungerer godt under kjoler og nederdele. 

Strømpebukser til enhver stil 

Hos Altistøttestrømper har vi varianter til enhver stil. Du finder både helt almindelige modeller i sort og hudfarvet, samt modeller i flotte, sensuelle mønstre, som både kan bruges til hverdag og fest. Sammen med et par flotte strømpebukser får du høj komfort og kompression på underben og lår. Modellerne findes i mange forskellige tykkelser, både til de varme sommermåneder samt tykkere modeller til vinteren. 

Du kan finde din størrelse ved at bruge vores size-chart, som du finder på undersiderne. For at finde din størrelse, skal du bruge din højde og vægt. 

Derudover tilbyder vi også shorts med støtte, der blandt andet kan bruges af sportsudøvere. 

Hvorfor bruge støttestrømper og støttestrømpebukser?

Det er en god idé at bruge støttestrømper og støttestrømpebukser hvis du er generet af hævede fødder og ben. Det kan for eksempel være når du rejser eller når du sidder ned ved skrivebordet i længere tid ad gangen. Det er altid godt at komme op at stå og bevæge sig, men de kan være med til at mindske generne. De bruges også fordi de kan være med til at nedsætte risikoen for blodpropper i benene. Derfor anbefales det oftest at alle bruger dem når de rejser eller er sengeliggende. 

Du kan kontakte din læge, hvis du oplever nogle af symptomerne. Du kan også kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at finde det perfekte par.

Ved at benytte Altistøttestrømper.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring.