OM OS

Hej.

Jeg er indehaver af Altistøttestrømper.dk. Det glæder mig, at du kigger forbi min forretning.

Mangeårig erfaring som sygeplejerske

Som sygeplejerske har jeg mangeårig erfaring med pleje til patienter, med behov for at bruge støttestrømper/kompressionsstrømper. Jeg bruger også selv en støttestrømpe med mild kompression i min hverdag. Jeg går og står meget på mit arbejde, med støttestrømper undgår jeg hævede og trætte ben, det giver en virkelig god komfort, som jeg ikke kan undvære!

Fokus på støttestrømper & kompressionsstrømper

Altistøttestrømper.dk er en webshop, som specialiserer sig i støttestrømper/kompressionsstrømper i et bredt udvalg. Vi sælger strømper til sportsudøvere, gravide, rejsende, personer med venøs insufficiens i benene samt til alle med et stående eller stillesiddende arbejde, som ønsker at være let til bens, forebygge trætte og hævede ben/fødder og mindske risiko for udvikling af åreknuder.

Spørgsmål til støttestrømper

Det er vigtigt for os, at det er en brugervenlig og overskuelig forretning, således at der er målskema ved hvert produkt, vejledning i måltagning og generel information om brugen af støttestrømper eller kompressionsstrømper. Se i vores FAQ/hjælp hvis der er noget i forhold til produkterne, du er i tvivl om. Du skulle gerne opleve at få strømper, som passer dig. Både i størrelse og til det formål du skal bruge dem til.

Med de bedste hilsner og ønsket om at du må finde netop det par strømper, som passer til dig…

Heidi Stenild Nielsen

 


VIL DU MODTAGE UPDATES FRA ALTISTØTTESTRØMPER.dk?

Hvis du vil modtage emails omkring nye produkter, tilbud eller nye tiltag,
så tilmeld dig ved at skrive din e-mailadresse herunder.