Støttestrømpe med bambusfibre – sort

119,00 kr.

  • Levering fra 35,-
  • Fri levering ved køb over 399,-
  • Levering 2-4 hverdage med GLS & DAO
  • Udvidet returret, vi tilbyder 30 dage

Absolut sællert i vores butik! En rigtig god standard-strømpe som kan holde til dagligt brug. Strømpen er vævet med bomuld og bambusfibre. Bambus bevirker en bedre ventilation i stoffet og højner dermed komforten.

Denne støttestrømpe er et godt valg til dig, der ønsker at undgå hævede og trætte ben, samt forebygge åreknuder og mindske risikoen for blodpropper i benene.
Til såvel rejsebrug, i forbindelse med graviditet eller ved stående/gående arbejde kan denne strømpe give en let men effektiv kompression. 

Kompressionsgrad 1: 15-21 mmHg

Støttestrømpe i enkelt og neutralt design:

Supcare står bag denne enkle og dog effektive støttestrømpe i god og slidstærk kvalitet til prisen. Der er tale om en strømpe som kan bruges af både herrer og damer og er anvendelig til rigtig mange outfits.

God kvalitet

Her får du en rigtig god strømpe, et standardprodukt, som er særdeles anvendeligt, og som er komfortabelt i brug. At strømpen er vævet med bambus giver en rigtig god åndbarhed, hvilket er med til at sikre komfort ved at fjerne fugt. Strømperne holder formen og kompressionen vask efter vask.

Find din størrelse i målskemaet. Det er vigtigt at bruge ankel- og lægomkreds til at finde den rette størrelse. Med mindre du har særlige udfordringer mht hævede ben og ankler, vil du kunne vælge strømpestørrelse ud fra din skostørrelse. Har du derimod hævede ben og ankler, vil vi gerne anbefale, at du bruger størrelsesskemaet til at finde den rigtige strømpe.

Er dit ben lidt kraftigere end de mål der er angivet til din skostørrelse, vil du dog godt kunne vælge efter din skostørrelse alligevel, det betyder blot, at du får lidt mere kompression. Ved tvivl er det en god idé at kontakte læge eller sygeplejerske. Du kan også ringe til os for råd og vejledning!

Anvendelse

Strømpen er med mild kompression på 15-20 mmHG. Støtten er størst omkring anklen og aftager så gradvist op ad benet, således at du samtidig med kompressionens fordele også har god komfort. En bred rib øverst på strømpen sørger for, at du får en komfortabel oplevelse.

Produktet kan bruges af alle, som ønsker mere komfort i hverdagen. Særligt personer med meget stående eller siddende aktivitet vil have gavn heraf, men også i forbindelse med sport, vandring eller anden fysisk aktivitet vil strømpen sikre en god blodgennemstrømning og dermed iltning af vævet i lægmusklen.

Derved får du en følelse af friskhed, en hurtigere restitution efter fysisk aktivitet samt en bedre ydeevne. Hævelse af fødder og ankler forebygges, ligeledes følelsen af træthed og uro i benene. Forebyggelse af åreknuder er også en af de vigtige, positive effekter af brugen af kompressions-/ støttestrømper.

Enhver strømpe med kompressionsgrad 1 er desuden anvendelig på rejser, hvor man sidder stille i længere tid, det være sig i såvel fly som bus, tog eller bil. Du kan således bruge strømpen til alle formål, hvor kompression er relevant.

Materialer

Materiale: 54% bambus, 40% polyamid, 6% elasthan

 

Vaskeanvisning

Vaskeanvisning: 30 grader, må ikke tørretumbles. 

Vægt 0,100 kg
Farve

Lysegrå, Blå, Sort

Model

Knælange

Størrelse

34-36, 37-39, 40-42, 43-45, 46-48

Variation

Unisex

Billede af støttestrømpe med bambus
Støttestrømpe med bambusfibre – sort
119,00 kr. Select options
Ved at benytte Altistøttestrømper.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring.