Generelle Handelsbetingelser & vilkår for:
ALTISTØTTESTRØMPER.DK

Generelle oplysninger

Juridisk navn: Altistøttestrømper.dk ApS
CVR-nr.: 40216375
Adresse: Hjortehøj 9 Sinding, 7400 Herning
E-mail: kontakt@altistoettestroemper.dk
Tlf.nr.: 29880111

Altistøttestrømper.dk er en danskejet webshop og er registreret med CVR-nr.: 40216375 som et “Anpartsselvskab”.

Hos Altistøttestrømper.dk er det dig som er den vigtigste og vi arbejder derfor på hele tiden at opnå tilfredse og glade kunder. Vi ønsker at du skal opleve en positiv og personlig kontakt med os, som betyder at du skal kunne fornemme historien bag og ikke være i tvivl om at vi også brænder for vores produkt. Derfor bestræber vi os også på at overholder alle landets love og regler – og mere til.

Nedenfor kan du læse om vores vilkår og betingelser for dit køb. Således at du føler dig tryk igennem hele købs-processen og andet.

Alt i støttestrømper logo

KØB

Når du skal foretage et køb på Altistøttestrømper.dk skal du igennem følgende faser

  •  Find dit/dine ønskede produkter og tilføje dem til kurven og gå herefter til kassen
  • Indtast dine personlige oplysninger
  • Vælg forsendelse/betalingsmåde
  • Godkend vores handelsbetingelser (evt. tilmeld nyhedsmail)
  • Tjek om alle oplysninger er korrekt og godkend herefter dit køb Du vil herefter modtage en beskæftigelse på dit køb via mail. Skulle denne ikke ankomme til din mail, så tjek evt din spam og ellers kontakt os hurtigst muligt, vi sidder klar til at hjælpe dig.

BETALING

Alle priser på siden er skrevet i Danske Kroner (DKK) og er inkl. moms og andre afgifter.

Det er muligt, at betale med:

  • Visa Dankort
  • Visa elektron
  • Mastercard
  • Maestro
  • Bankoverførelse (her sendes varen dog først, når pengene er registreret på kontoen) Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

På Altistøttestrømper.dk betaler du ingen gebyrer for at benytte kreditkort og øvrige betalings løsninger, disse betaler vi gladeligt for dig.

Beløbet hæves først fra dit kreditkort når varen/varerne sendes afsted. Ligeledes kan vi ikke hæve mere end hvad du har tilladt.

LEVERING / RETURNERING / REKLAMATION

Levering

Ved bestilling pakkes ordren indenfor 48 timer.
Dette gælder ikke varer, hvor det er angivet, at det er en bestillingsvare eller en vare, som er i restordre med længere leveringstid.

Leveringstiden er 2-4 hverdage, efter at ordren er afsendt. Alle varerne sendes med GLS eller DAO, og leveres så længe lager haves.

Vi ønsker så vidt muligt en hurtig levering og tilbyder levering til hele Danmark.

Fragtpriser

[ Levering – Danmark ]

Levering til GLS pakkeshop koster 45 og erhverv koster 55 kr og vi tilbyder fri fragt ved køb over 399 kr

Levering til DAO udleveringsted koster 35 kr og vi tilbyder fri fragt ved køb over 399 kr

Levering til privat adresse via GLS koster 60 kr og DAO koster 45 kr.

Leveringstiden er 2-4 hverdage på lagerførte varer.

OBS ved “levering til pakkeshop”:
I forbindelse med travle perioder såsom julehandlen, kan der opstå situationer,
hvor fragtselskabet leverer til en anden pakkeshop pga. pladsproblemer.

Hvis der er noget galt med varen? (Reklamation)

Alle varerne bliver kontrolleret inden de afsendes afsted til kunden.
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.

Du har selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder at du enten kan få byttet din vare, varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af situationen. Kontakt os venligst på mail: kontakt@altistoettestroemper.dk så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

AltIStøttestrømper.dk ApS
Hjortehøj 9, Sinding
7400 Herning
Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Læs fanen “Returnering” Her finder du svar på alle dine spørgsmål som omhandler Fragtpriser, Leveringstid, Leverings metode.

Klageadgang

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kontakt@altistoettestroemper.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag – uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Hvis du fortryder dit køb (Fortrydelsesret)

Du har som forbruger 30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager dit køb på Altistøttestrømper.dk. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Dette betyder at du skal have givet os besked via mail inden de 30 dage er gået. Beskeden skal sendes til kontakt@altistoettestroemper.dk

I din mail skal du skrive tydeligt at der er tale om en fortrydelse. Du kan også benytte standard fortrydelses-formularen, som du finder nederst i handels betingelserne. I pakken medfølger en seddel, hvor det bagpå er muligt kort at udfylde med oplysninger om din ordre, så vi hurtigt og nemt kan overføre pengene tilbage til din konto.

Af sikkerhedsmæssige årsager gør vi opmærksomme, på at vi kun kan overføre beløbet tilbage til det kort som ordren er betalt med.

Du kan ikke fortryde blot ved at nægte modtagelsen, uden at have givet os besked først.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købs beløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leverings omkostninger (det gælder dog ikke ekstra leverings omkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

AltIStøttestrømper.dk ApS
Hjortehøj 9, Sinding
7400 Herning
Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Læs endnu mere under “Returnering”

Obs. Vi gør opmærksom på at vi ikke bytter produkter som er indgraveret, mærket eller bestilt som specialfremstilling.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Derudover indsamler vi også anonyme data omkring din færden på altistoettestroemper.dk, som bruges til at forbedre brugeroplevelsen og markedsanalyse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Heriblandt samarbejder vi med Shipmondo ApS, som varetager vores fragtløsning, samt PensoPay som har ansvaret for vores betalings løsning.

Personoplysningerne registreres hos Altistøttestrømper.dk ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på altistoettestroemper.dk er Altistøttestrømper.dk ApS. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtig, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kontakt@altistoettestroemper.dk

AFSLUTTENDE BESTEMMELSER

Altistøttestrømper.dk har ret til at ændre disse generelle vilkår og betingelser, vores persondatapolitik og cookiepolitik uden varsel. Ændringer der har en negativ effekt på dig som kunde, vil dog ikke gælde, medmindre vi har fået din accept.

Vi holder os til Dansk ret og landets generelle regler. Vi forholder os til alle vilkår og betingelser for både persondatapolitik og cookiepolitik. Skulle et vilkår være eller blive ugyldig eller ulovlig, skal dette ikke påvirke gyldigheden af de relaterede vilkår.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Altistøttestrømper.dk ApS
Hjortehøj 9, Sinding
7400 Herning
Tlf: 29880111
E-mail: kontakt@altistoettestroemper.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:


Modtaget d.: ____________________________

Modtaget d.: ____________________________

Forbrugerens navn: _____________________________________________________________________________________________

Forbrugerens navn: _____________________________________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift.: ___________________________________________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 18.08.2022

Dato: __________________