Supcare støttestrømpe med bambusfibre -hvid

119,00 kr.

  • Levering fra 35,-
  • Fri levering ved køb over 399,-
  • Levering 2-4 hverdage med GLS & DAO
  • Udvidet returret, vi tilbyder 30 dage

Rigtig god basis-strømpe fra Supcare. Med bambusfibre. Farve: Hvid.

Vaskes ved 30 grader, tåler ikke tørretumbling.

Her finder du en rigtig god basis strømpe, som er en af vores store sællerter. Strømpen giver kompression (grad 1) kombineret med en rigtig god komfort.
Strømpen er ensfarvet hvid. Til dig, som sætter pris på kvalitet og samtidig et farvevalg uden for meget “spræl”.
Strømpen er slidstærk og meget velegnet til dagligt brug. Den er nem at tage på og sidder rigtig godt om foden og op om benet.

Der er bambusfibre i stoffet, hvilket sikrer en god ventilation når du bruger strømpen. På den måde nedsættes risikoen for varme og fugtige fødder. Dertil kommer, at strømpen er blød og lækker at have på.
Den kan bruges til hverdag, men kompressionen er også fin til rejsebrug. Husk at det ikke kun er i flyet, du sidder stille i længere tid:-)

En god basis-strømpe til både herrer og damer, som holder hvad den lover. Prisen ligger bestemt også i den lette ende, hvilket der er ganske mange af vores kunder der har opdaget!

Find din størrelse i målskemaet. Det er vigtigt at bruge ankel- og lægomkreds til at finde den rette størrelse. Du vil kunne opleve, at dine mål ligger imellem to størrelser. Her kan du bruge din skostørrelse som guide, men er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Kompressionsgrad 1: 15-21 mmHg
Materiale: 54% bambus fibre, 40% polyamid, 6% elastan
Vaskeanvisning: 30 grader, må ikke tørretumbles.

Alle kan have glæde af at bruge en god støttestrømpe/kompressionsstrømpe, det er ikke blot til rejser eller i forbindelse med graviditet, at det giver mening at bruge en god, støttende strømpe.

Hvis du ønsker at forebygge åreknuder og trætte, hævede ben er det en rigtig god idé at vælge en strømpe med kompression. I forbindelse med sport er der desuden store fordele at hente. Du vil opleve en meget bedre restitution samt en forbedret ydeevne, fordi kompressionen sørger for et bedre blodgennemløb i benene og dermed et bedret iltskifte.

SupCare: -Flotte støttestrømper / kompressionsstrømper i bomuld, mikropolyester eller med bambusfibre. I stor designvariation og lækker kvalitet, både til hverdag og sport, til gravide og rejsende.

Vægt 0,100 kg
Farve

Hvid

Model

Knælange

Størrelse

37-39, 40-42, 43-45, 46-48

Variation

Dame, Herre, Unisex

Supcare støttestrømpe med bambusfibre -hvid
119,00 kr. Select options
Ved at benytte Altistøttestrømper.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring.