Sockwell kompressionsstrømpe til løb. Med merinould og bambus. Sort/grå

349,00 kr.

  • Levering fra 35,-
  • Fri levering ved køb over 399,-
  • Levering 2-4 hverdage med GLS & DAO
  • Udvidet returret, vi tilbyder 30 dage

Løbestrømpe med mild kompression fra Sockwell. Super kvalitet! Meget slidstærk.

Til den kvalitetsbevidste løber er denne strømpe et godt og særdeles slidstærkt valg. Strømpen er produceret med merinould/bambus og dermed superventilerende og samtidigt ekstremt blød og behagelig at have på.
Der er tale om et virkelig høj-kvalitetsprodukt hvilket tydeligt mærkes, når du får strømperne i hænderne. De kryber ikke, taber ikke farven i vask og holder til brug på mange, mange løbeture!
Selvom der er uld i strømpen er den ikke varm at have på. Uld er i sig selv et meget velventileret materiale, og når det som her, er kombineret med bambus bliver ventilationen af fødderne bare endnu bedre. Disse strømper kommer heller ikke til at lugte dårligt, også selvom de ikke skulle blive vasket efter hver brug.

Sockwell har produceret denne strømpe specifikt til sport/løbebrug. Farven er sort/lysegrå med røde detaljer. Sålen er ekstra blød med frotté.

Strømpen har mild kompression og er med ekstra kompression ved ankelledet og under foden, som støtter og stabiliserer ved hælen og achillessenen.
Forebygger vabeldannelse samt minimerer ømhed, inflammation og træthed og giver dig øget blodcirkulation. Når du på den måde støtter optimalt op om ankel og lægmuskel i forbindelse med sport/løb, vil du opnå bedre resultater og hurtigere restitution. Naturligvis er denne strømpe med let kompression også egnet til vandring og almindeligt hverdagsbrug hvis man har tendens til tunge og trætte ben, har et stillesiddende eller stående arbejde eller tendens til åreknuder. Du kan også sagtens bruge strømpen til rejser.

Strømpen er med mild kompression på 15-20 mmHG. Støtten er størst omkring anklen og aftager så gradvist op ad benet, således at du samtidig med kompressionens fordele også har god komfort. En bred rib øverst på strømpen sørger for, at du ikke oplever fordybninger i huden fra en stram elastik.

Materialer:
32% Merino Wool
31% Bamboo Rayon
32% Stretch Nylon
5% Spandex

Vaskeanvisning:
Vaskes i finvask v. 30-40 grader, med almindeligt vaskepulver.

Vægt 0,100 kg
Farve

Lysegrå, Rød, Sort

Model

Knælange

Størrelse

39-43, 44-47

Variation

Herre

Sockwell kompressionsstrømpe til løb. Med merinould og bambus. Sort/grå
349,00 kr. Select options
Ved at benytte Altistøttestrømper.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring.