Supcare støttestrømpe, bomuld. Sort/små prikker

109,00 kr.

  • Levering fra 35,-
  • Fri levering ved køb over 399,-
  • Levering 2-4 hverdage med GLS & DAO
  • Udvidet returret, vi tilbyder 30 dage

Småprikket støttestrømpe. Til dig som kan lide det afdæmpede, men alligevel gerne vil have lidt “spræl”.

Strømpen afhjælper hævede ben, forebygger åreknuder og nedsætter risikoen for blodpropper i benene.
Den er god til rejser, ved graviditet eller ved stående/gående arbejde. Denne strømpe kan give en let, men effektiv kompression.

Brug målskemaet til at finde den rigtige størrelse. Det er vigtigt at bruge både ankel- og lægomkreds til at finde den rette størrelse.

Kompressionsgrad 1: 15-21 mmHg
Materiale: 54% bomuld, 40% polyamid, 6% elastan
Vaskeanvisning: 30 grader, må ikke tørretumbles.

Her har vi endnu en fin støttestrømpe fra Supcare. En knælang model med fine, små prikker. Du kan give dit look et smart twist med denne støttestrømpe.

Moderne støttestrømper er et vigtigt hjælpemiddel for mange mennesker som lider af cirkulationsproblemer og andre lignende helseproblemer. Disse strømper fungerer som en komprimerende enhed som hjælper blodstrømmen i benene, og reducerer samtidig risikoen for at udvikle blodpropper.

Det findes mange forskellige typer moderne støttestrømper, som er specielt designet til forskellige formål. Nogen er lette og tynde, og kan bruges hele dagen uden at føles ubehagelige, mens andre er tykkere og gir mere støtte, men er mere egnet til kortere perioder.

Moderne støttestrømper er tilgængelige i en række farver og stilarter, og de er ofte lavet av højkvalitetsmaterialer som sikrer lang levetid og slidstyrke. De kan være nyttige for folk i mange forskellige situationer, både når du rejser, arbejder mange timer i en stillesiddende position eller når du står op i længere perioder.

Uanset hvilken slags støttestrømper du vælger at bruge, er det vigtigt at vælge den rigtige størrelse og design for at få den optimale støtte, du har brug for. Du bør også sørge for at snakke med din læge før du begynder at bruge støttestrømper, specielt hvis du har nogen underliggende helseproblemer eller er gravid.

Alt i alt kan moderne støttestrømper være en betydelig hjælp til at forbedre blodcirkulationen og reducere risikoen for helseproblemer. Med rigtig brug og omsorg kan de være en effektiv måde å forbedre livskvaliteten på og reducere risikoen for alvorlige problemer i fremtiden.

Støttestrømper er designet til at hjælpe med at forbedre blodgennemstrømningen i benene og forebygge eller lindre symptomer på venøs sygdom. De kan også hjælpe med at reducere hævelse, træthed og smerte i benene og forebygge blodpropper. Støttestrømper er også nyttige for personer, der er nødt til at stå op eller sidde i lange perioder af gangen, som flypassagerer og personer med jobs, der kræver lange siddestillinger. De kan også anbefales til gravide kvinder og personer med overvægt, da begge tilstande kan øge risikoen for venøs sygdom.

Vægt 0,0056 kg
Farve

Sort

Model

Knælange

Størrelse

34-36, 37-39, 40-42

Variation

Dame

Støttestrømpe med små prikker
Supcare støttestrømpe, bomuld. Sort/små prikker
109,00 kr. Select options
Ved at benytte Altistøttestrømper.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring.