Strømpepåtager, Sock Aid

49,00 kr.

  • Levering fra 35,-
  • Fri levering ved køb over 399,-
  • Levering 2-4 hverdage med GLS & DAO
  • Udvidet returret, vi tilbyder 30 dage

OBS: Der er tale om en outlet-vare. Du vil kunne se, at emballagen har været åbnet. Varen er uden fejl.

Strømpepåtager fra Supcare. Et enkelt og billigt hjælpemiddel, velegnet til strømper med kompressionsgrad 1, eller strømper uden kompression.

Dansk brugsvejledning medfølger.

Strømpepåtager, Sock Aid :
En strømpepåtager fra Supcare. Med denne lille “hjælper”, kan du lettere få dine strømper på. Med denne strømpepåtager er der tale om et forholdsvist enkelt hjælpemiddel, og der medfølger dansk brugsanvisning. Den er også nem at bruge, hvis man har udfordringer med smerter i hænder og fingre, da stropper og delen, hvorpå strømpen sættes er lette at holde fat i, og ikke kræver stor kraft at bruge.

Anvendelse:
Strømpepåtageren er relevant for alle, der har svært ved at bøje sig ned, har smerter i hænder og måske i fingrene, som har nedsat kraft i arme, hænder og fingre eller på anden måde har udfordringer der bevirker, at det er udfordrende at få støttestrømperne på. Det er et enkelt hjælpemiddel, som kan bruges af alle, dog bedst egnet til brug i forhold til støttestrømper med kompressionsgrad 1, da strømper med kompressionsgrad 2, kræver mere solide hjælpemidler.
Strømpepåtageren kan naturligvis også bruges til alle strømper uden støtte/kompression.

Vægt 0,100 kg
Strømpepåtager. Hjælpemiddel til at tage strømper på med.
Strømpepåtager, Sock Aid
Ved at benytte Altistøttestrømper.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring.