Støttestrømpe i letvægtskvalitet fra Sockwell.

349,00 kr.

 • Levering fra 35,-
 • Fri levering ved køb over 399,-
 • Levering 2-4 hverdage med GLS & DAO
 • Udvidet returret, vi tilbyder 30 dage

Her er en rigtig lækker nyhed fra Sockwell:

Strømpen er: 

 • Yderst let og behagelig i kvaliteten
 • Kløfri 
 • Temperaturregulerende 
 • Selvrensende 
 • Antibakteriel og lugtfri 
 • Super blød og elastisk 
 • Altid behagelig og tør at have på 

En ny Støttestrømpe i letvægtskvalitet fra Sockwell i et nobelt design. Her får du et flot og raffineret look, som kan bruges til både hverdag og fest. Indtrykket er en mørk strømpe, men tættere på ses et fint, ternet mønster, som er med til at gøre strømpen pæn og særlig.
Med en støttestrømpe i letvægtskvalitet får du desuden en meget tynd og let strømpe, som er særdeles behagelig at bruge. Den kan f.eks. være rigtig god til rejsebrug, da den er så supertynd og dog er der ingen tvivl om, at du har supergod kvalitet på fødderne med dette produkt.

Kvalitet for alle pengene
Med denne støttestrømpe fra Sockwell får du rigtig god kvalitet for pengene. De mest eksklusive materialer er taget i anvendelse. Merinould og bambus sikrer dig stor åndbarhed og dermed super god komfort i brugen af denne støttestrømpe. Du har aldrig fugtige fødder, og strømpen kommer ikke til at lugte dårligt. Den er blød og lækker at have på. Hælen er forstærket og vævningen er uden generende sømme.
Der er, på trods af den tyndtvævede kvalitet, tale om et meget slidstærkt produkt, som holder formen og kompressionen vask efter vask.

Anvendelse
Kompressionsgraden er 1, hvilket vil sige let kompression. Strømpen kan bruges af alle, som ønsker mere komfort i hverdagen. Særligt personer med meget stående eller siddende aktivitet vil have gavn heraf, men også i forbindelse med sport, vandring eller anden fysisk aktivitet vil strømpen sikre en god blodgennemstrømning og dermed iltning af vævet i lægmusklen.
Dette medfører en større følelse af friskhed, en hurtigere restitution efter fysisk aktivitet samt en bedre performance. Hævelse af fødder og ankler forebygges, ligeledes følelsen af træthed og uro i benene. Forebyggelse af åreknuder er også en særdeles positiv effekt af brugen af støtte-/kompressionsstrømper.
Enhver strømpe med kompressionsgrad 1 er desuden anvendelig på rejser, hvor man sidder stille i længere tid, det være sig i såvel fly som bus, tog eller bil. Du kan således bruge strømpen til alle formål, hvor kompression er relevant.

Strømpen er med mild kompression på 15-20 mmHG. Støtten er størst omkring anklen og aftager så gradvist op ad benet, således at du samtidig med kompressionens fordele også har god komfort. En bred rib øverst på strømpen sørger for, at du ikke oplever fordybninger i huden fra en stram elastik.

Vaskeanvisning:
Vaskes hver 3. dag i finvask v. 30-40 grader, med almindeligt vaskepulver.
Kryber ikke, taber ikke farve og får ikke “fnuller”.

32% Merinould
32% Bambus
28% Stretch Nylon
8% Spandex

Vægt 0,100 kg
Farve

Sort

Model

Knælange

Størrelse

L/XL, M/L

Variation

Herre

Støttestrømpe i letvægtskvalitet fra Sockwell. Sort
Støttestrømpe i letvægtskvalitet fra Sockwell.
349,00 kr. Select options
Ved at benytte Altistøttestrømper.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring.