Solidea støttestrømpebukser. 70 denier, solbrun

279,00 kr.

  • Levering fra 35,-
  • Fri levering ved køb over 399,-
  • Levering 2-4 hverdage med GLS & DAO
  • Udvidet returret, vi tilbyder 30 dage

  • Let og transparent kvalitet
  • Mild kompression
  • Holder dine fødder, ankler og ben friske og lette gennem dagen
  • Elegance kombineret med komfort.

Solidea støttestrømpebukser i let og transparent kvalitet:
Fra italienske Solidea bringer vi disse smukke støttestrømpebukser med mild kompression og i en fin, transparent kvalitet, som giver et naturligt og elegant look. Det er ikke muligt at se, at strømperne har kompression indvævet.

God kvalitet:
Solidea er vores luksuriøse brand, her får du altid smukke, lette og komfortable strømper for pengene. Disse støttestrømpebukser vil være et fint supplement til din garderobe. I taljen finder du en god og blød elasticitet og under fodsålen en blød anti-stress sål. Flade sømme og hygiejnisk bomuldskile i skridtet højner komforten.

Anvendelse:
Strømpebukserne kan bruges af alle, som ønsker mere komfort i hverdagen eller til fest. Når du bruger strømpebukser med kompression vil du opleve, at du undgår hævede ben og fødder når du har siddet i længere tid, f.eks. i forbindelse med siddende arbejde eller under en middag. Du vil have friske ben og fødder, også ud på aftenen! Forebyggelse af åreknuder er også en vigtig, positiv effekt ved brug af enhver form for kompressionsstrømpe, hvilket altid er relevant når man indtænker det sundhedsmæssige aspekt.
Enhver strømpe med kompressionsgrad 1 er desuden anvendelig på rejser, hvor man sidder stille i længere tid, det være sig i såvel fly som bus, tog eller bil. Du kan således bruge strømpen til flere formål, hvor kompression er relevant.
Strømpen er med mild kompression på 12-15 mmHG. Støtten er størst omkring fod og ankel og aftager så gradvist op ad benet, således at du samtidig med kompressionens fordele også har god komfort.
Vær opmærksom på, at støttestrømpebukser kræver lidt tid og tålmodighed at tage på! Arbejd strømpen stille og roligt fra tæerne og op ad fod, ankel og resten af benet. Det tager lidt tid, men til gengæld vil du opleve, at disse strømpebukser bliver siddende, hvor de skal!

Vask:
Vaskeanvisning:

Vaskes i finvask v. 40 grader.

Materialer:
78% Polyamid
20% Elasthan
2% Bomuld

Vægt 0,100 kg
Farve

Solbrun

Model

Strømpebukser

Størrelse

Large, Medium, Medium-Large, Small, X-Large, XX-Large

Variation

Dame

Solidea strømpebukser med mild kompression. 70 denier
Solidea støttestrømpebukser. 70 denier, solbrun
279,00 kr. Select options
Ved at benytte Altistøttestrømper.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring.