Stay-up med kompression. Netmønster.

259,00 kr.

  • Levering fra 35,-
  • Fri levering ved køb over 399,-
  • Levering 2-4 hverdage med GLS & DAO
  • Udvidet returret, vi tilbyder 30 dage

  • Kvalitetsstrømper fra italienske Solidea.
  • Sofistikeret og elegant netstrømpe
  • Mild kompression, 12-15 mmHg
  • Blondekant med silikone
  • Transparent, 70 denier.
  • Leveres i farverne: Sort, sand og bronze

Stay-up strømper med mild kompression og elegant netmønster:
Disse stay-up strømper giver dig et look med elegance og finesse. Her kombineres det elegante med sundhed og komfort. Netmønsteret er småt og forfinet, dog alligevel tydeligt, hvilket blot gør strømperne mere sofistikerede. Tætheden er 70 denier, hvilket gør strømperne transparente. Her får du muligheden for at skabe din helt egen moderigtige stil med elegance og forførelse, uden at sidde benenes sundhed og velvære overhørig. En selvsiddende strømpe bidrager desuden med en større følelse af frihed, hvis man ønsker at undvære buksedelen fra strømpebukser. En smuk blondekant med silikone runder stay-up strømpen af foroven.

God kvalitet:
Solidea er vores luksuriøse brand, som står for den ypperste kvalitet og komfort. Du er ikke i tvivl om, at du har kvalitet i hænderne og på benene med disse strømper. De er forfinede men samtidig slidstærke, du kan bruge dem igen og igen. De er produceret med antimikrobisk behandling.

Anvendelse:
Selvsiddende strømper kan finde anvendelse hos alle, som ønsker velvære og komfort i hverdagen eller til fest. Når du bruger strømpebukser med kompression sikrer du, at benene altid er friske og i form takket være den forebyggende behandling ved den gradvise kompression, dette f.eks. ved siddende arbejde eller under en middag. Forebyggelse af åreknuder er også en vigtig, positiv effekt ved brug af enhver form for kompressionsstrømpe.
Alle støttestrømpebukser med kompressionsgrad 1 er desuden anvendelig på rejser, hvor man sidder stille i længere tid, det være sig i såvel fly som bus, tog eller bil. Du kan således bruge strømpen til flere formål, hvor kompression er relevant.
Strømpen er med mild kompression på 12-15 mmHG. Støtten er størst omkring fod og ankel og aftager så gradvist op ad benet, således at du samtidig med kompressionens fordele også har god komfort.
Vær opmærksom på, at støttestrømpebukser kræver lidt tid og tålmodighed at tage på!  Tag strømpen forsigtigt på fra tæerne og op ad fod, ankel og resten af benet. Der medfølger en fin billedillustration i emballagen. Se størrelsesskemaet og find den rigtige størrelse til dig.

Vask:
Vaskeanvisning:

Vaskes i finvask v. 40 grader.

Materialer:
80% Polyamid
20% Elasthan

Vægt 0,100 kg
Farve

sand, bronze, Sort

Model

Lårlange, Stay-up

Størrelse

Large, Medium, Medium-Large, Small

Variation

Dame

Stay-up strømpe med netmønster. Selvsiddende strømpe
Stay-up med kompression. Netmønster.
259,00 kr. Select options
Ved at benytte Altistøttestrømper.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring.