Solidea formende sportspants

245,00 kr.

  • Levering fra 35,-
  • Fri levering ved køb over 399,-
  • Levering 2-4 hverdage med GLS & DAO
  • Udvidet returret, vi tilbyder 30 dage

Patenterede, formende sportpants med elastisk “bølgende” specialreliefstof med mikromassage-effekt. Undersøgelser har vist, at brug af pantsene i forbindelse med sportsudøvelse eller dagligt sørger for effektiv bekæmpelse af cellulitis. Masserer blidt, stimulerer mikrocirkulationen og former kroppen. Hygiejnisk bomuldskile og flad syning. Med antimikrobisk Sanitized behandling. 

Materiale: 80 % Polyamid, 18% Elasthan 2% Bomuld 

VIGTIGT: Find din rette størrelse i målskemaet. 

For at vælge den rigtige størrelse anbefales det at benytte tabellen, hvor de forskellige størrelser defineres på baggrund af forholdet mellem højden i centimeter (HEIGHT CM) og vægten i kilogram (WEIGHT KG). 

Eksempelvis gøres følgende, hvis man tager udgangspunkt i en person med en højde på 163 cm, som vejer 60 Kg: 

  • Vi finder den tilsvarende højde i spalten til venstre i tabellen (HEIGHT CM). I dette tilfælde svarer 163 cm til en højde mellem 160 og 165 cm. 
  • Vi søger tilsvarende vægt i Kg på linjen øverst i tabellen (WEIGHT KG). I dette tilfælde tager vi udgangspunkt i det felt, som når op til 60 Kg. 
  • Den anbefalede størrelse fremgår af skæringspunktet mellem den tilsvarende spalte for vægt og den tilsvarende linje for højde. I dette tilfælde er størrelsen 2 eller M (medium). 
Vægt 0,150 kg
Farve

Champagne, Sort

Model

Underbukser

Størrelse

Large, Medium, Medium-Large, X-Large, XX-Large

Variation

Dame

Solidea formende sportspants
245,00 kr. Select options
Ved at benytte Altistøttestrømper.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring.