Solidea støttestrømpebukser. Naomi (140 Denier) sort eller solbrun

299,00 kr.

  • Levering fra 35,-
  • Fri levering ved køb over 399,-
  • Levering 2-4 hverdage med GLS & DAO
  • Udvidet returret, vi tilbyder 30 dage

Kvalitetsstrømpebukser fra italienske mærke Solidea. Ultratransparente med formende og opstrammende effekt i buksedelen, samt effektiv gradvis kompression, som øger benenes velvære.
Et blødt anatomisk indlæg i svangen giver foden en blød støtte. 

Kompression klasse 1: 18-21 mmHg
Materiale: 78% polyamid 20% elasthan 2% bomuld  

VIGTIGT: Find din rette størrelse i målskemaet. Vær dog opmærksom på, at strømperne er lidt små i størrelserne. Hvis din størrelse kan være f.eks. både Medium-large eller large, anbefales det at vælge large.

For at vælge den rigtige størrelse anbefales det at benytte tabellen, hvor de forskellige størrelser defineres på baggrund af forholdet mellem højden i centimeter (HEIGHT CM) og vægten i kilogram (WEIGHT KG). 

Eksempelvis gøres følgende, hvis man tager udgangspunkt i en person med en højde på 163 cm, som vejer 60 Kg: 

  • Vi finder den tilsvarende højde i spalten til venstre i tabellen (HEIGHT CM). I dette tilfælde svarer 163 cm til en højde mellem 160 og 165 cm. 
  • Vi søger tilsvarende vægt i Kg på linjen øverst i tabellen (WEIGHT KG). I dette tilfælde tager vi udgangspunkt i det felt, som når op til 60 Kg. 
  • Den anbefalede størrelse fremgår af skæringspunktet mellem den tilsvarende spalte for vægt og den tilsvarende linje for højde. I dette tilfælde er størrelsen 2 eller M (medium). 
Vægt 0,115 kg
Farve

Soleil, Sort

Model

Strømpebukser

Størrelse

Large, Medium, Medium-Large, Small, X-Large, XX-Large

Variation

Dame

Solidea støttestrømpebukser. Naomi (140 Denier) sort eller solbrun
299,00 kr. Select options
Ved at benytte Altistøttestrømper.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring.