Sockwell støttestrømpe, “zebra”, grad 2

349,00 kr.

 • Levering fra 35,-
 • Fri levering ved køb over 399,-
 • Levering 2-4 hverdage med GLS & DAO
 • Udvidet returret, vi tilbyder 30 dage

Her er endnu en rigtig lækker kompressionsstrømpe fra Sockwell:

Støttestrømpen er: 

 • Kompressionsgrad 2
 • Kløfri 
 • Temperaturregulerende 
 • Selvrensende 
 • Antibakteriel og lugtfri 
 • Super blød og elastisk 
 • Altid behagelig og tør at have på 

Støttestrømpe med kompressionsgrad 2, i smart zebrastribet design:
Endnu en støttestrømpe fra Sockwell, i høj kvalitet og lækkert design. En kompressionsstrømpe med et moderne, feminint og dog afdæmpet look.

God kvalitet:
Kompressionsstrømper fra Sockwell er garant for rigtig god kvalitet for pengene. Strømperne er produceret med merinould og bambus, hvilket gør dem bløde og lækre og med fornemmelsen af god elasticitet, selv om der er tale om en kompressionsstrømpe. Du får fornemmelsen af eksklusivitet, og vil ved længere tids brug opdage, at det er et særdeles slidstærkt produkt. Materialerne giver en rigtig god åndbarhed, hvilket er med til at sikre komfort, da du undgår fugtige fødder. Hælen er forstærket og vævningen er uden generende sømme.
Strømperne holder formen og kompressionen vask efter vask.

Anvendelse:
Disse strømper er vævet i kompressionsgrad 2, hvilket vil sige, at de lægger et all-round pres på fod, ankel og læg mellem 20-30 mmHg. Dette produkt er til dig, som har brug for eller ønsker lidt ekstra kompression.
Hvis du har medicinske udfordringer, så som nedsat følelse eller blodcirkulation i ben og/eller fødder, vil vi anbefale, at du taler med din læge inden du anvender en strømpe med kompressionsgrad 2, blot for en sikkerheds skyld.
Strømpen kan anvendes til dagligt brug, og er særligt relevant hvis der er udfordringer med hævede fødder og/eller ankler, eller hvis man har tendens til åreknuder. Rigtig god til personer, som sammen med førnævnte udfordringer tilbringer mange timer om dagen i stående eller siddende stilling. Strømpen kan også anvendes på rejser hvor man er nødt til at sidde stille i længere tid. Det være sig rejse via fly, tog, bus eller bil.
Trykket fordeler sig således, at det er højest omkring fod og ankel og derefter gradvist aftagende op ad læggen.

Vask:
Vaskeanvisning:

Vaskes hver 3. dag i finvask v. 30-40 grader, med almindeligt vaskepulver.
Kryber ikke, taber ikke farve og får ikke “fnuller”.

Materialer:
32% Merinould
31% Bambus
32% Stretch Nylon
5% Spandex

Vægt 0,100 kg
Farve

Grå, Sort

Model

Knælange

Størrelse

35-38, 39-43

Variation

Dame

Støttestrømpe grad 2
Sockwell støttestrømpe, “zebra”, grad 2
349,00 kr. Select options
Ved at benytte Altistøttestrømper.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring.