Sockwell Støttestrømpe, sort med kontrast

349,00 kr.

  • Levering fra 35,-
  • Fri levering ved køb over 399,-
  • Levering 2-4 hverdage med GLS & DAO
  • Udvidet returret, vi tilbyder 30 dage

Designet er afdæmpet og nobelt, dog ikke kedeligt, da striber i friske kontrastfarver tilfører lidt “kant”.

Med denne strømpe får du virkelig høj kvalitet for pengene. De lækreste materialer er taget i anvendelse. Merinould og bambus sikrer dig stor åndbarhed og dermed super god komfort i brugen af denne strømpe. Du undgår fugtige fødder, og strømpen kommer ikke til at lugte dårligt. Den er blød og lækker at have på. Hælen er forstærket og vævningen er uden generende sømme.
Der er tale om et meget slidstærkt produkt, som holder formen og kompressionen vask efter vask.

Kompressionsgraden er 1, hvilket vil sige let kompression. Strømpen kan bruges af alle, som ønsker mere komfort i hverdagen. Særligt personer med meget stående eller siddende aktivitet vil have gavn heraf, men også i forbindelse med sport, vandring eller anden fysisk aktivitet vil strømpen sikre en god blodgennemstrømning og dermed iltning af vævet i lægmusklen.
Dette medfører en større følelse af friskhed, en hurtigere restitution efter fysisk aktivitet samt en bedre performance. Hævelse af fødder og ankler forebygges, ligeledes følelsen af træthed og uro i benene. Forebyggelse af åreknuder er også en særdeles positiv effekt af brugen af støtte-/kompressionsstrømper.
Enhver strømpe med kompressionsgrad 1 er desuden anvendelig på rejser, hvor man sidder stille i længere tid, det være sig i såvel fly som bus, tog eller bil. Du kan således bruge strømpen til alle formål, hvor kompression er relevant.

Strømpen er med mild kompression på 15-20 mmHG. Støtten er størst omkring anklen og aftager så gradvist op ad benet, således at du samtidig med kompressionens fordele også har god komfort. En bred rib øverst på strømpen sørger for, at du ikke oplever fordybninger i huden fra en stram elastik.

Vaskeanvisning:
Vaskes hver 3. dag i finvask v. 30-40 grader, med almindeligt vaskepulver.
Kryber ikke, taber ikke farve og får ikke “fnuller”.

32% Merinould
31% Bambus
32% Stretch Nylon
5% Spandex

Sockwell er en populær producent af kompressionsstrømper, der er fremstillet af en blanding af forskellige materialer, herunder bambusfibre og merinould.
Disse materialer har flere fordele i forhold til almindelige strømper, og særligt for personer med forskellige problemer som ødemer, åreknuder, rejse-, sports- og professionsrelaterede smerter og træthed.

En af fordelene ved at bruge en støttestrømpe fra Sockwell er, at bambusfibre og merinould er naturlige materialer, der er bløde og behagelige mod huden. De er naturligt åndbare og varmeisolerende. Dette betyder, at de hjælper med at regulere temperaturen på fødderne, så de forbliver varme om vinteren og kølige om sommeren. Temperaturregulering kan være afgørende for at forhindre fodsved og ubehag, og samtidig bevare en behagelig følelse hele dagen.

En anden fordel ved bambusfibre og merinould er deres naturlige antibakterielle egenskaber. Disse materialer hæmmer væksten af bakterier og reducerer lugt. Dette er særligt nyttigt, hvis man lider af svedige fødder eller fodsvamp, da det kan forhindre lugtgener og infektioner. Desuden gør den antibakterielle virkning strømperne mere hygiejniske og mindre modtagelige for mug og skadelige mikroorganismer. -Hvilket er godt for ens generelle fodhygiejne.

Yderligere fordele ved en støttestrømpe fra Sockwell omfatter den øgede blodcirkulation og støtte, der opnås ved at bære kompressionsstrømperne. Disse strømper er designet til at have en gradvis kompression, hvor trykket er højest ved anklen og gradvist aftager op langs benet. Denne kompression hjælper med at forbedre blodgennemstrømningen og forhindre hævelse og træthed i benene. Det er især nyttigt for personer med åreknuder, ødemer eller langvarige tilstande, der involverer nedsat cirkulation og væskeretention i benene.

Endelig betyder kombinationen af bambusfibre og merinould, at Sockwells støttestrømper er slidstærke og holdbare. Bambusfibre er kendt for deres naturlige styrke og modstandsdygtighed over for slid. Merinould er blødt og strækbart, hvilket betyder, at strømperne er behagelige at have på hele dagen. Dette er særligt vigtigt for personer, der har et aktivt liv eller har behov for at stå eller gå meget.

I alt giver kombinationen af bambusfibre og merinould i en støttestrømpe fra Sockwell flere fordele. De naturlige egenskaber ved disse materialer, herunder deres åndbarhed, varmeisolerende egenskaber, antibakterielle virkning og blødhed, bidrager alle til en mere behagelig og sund oplevelse for dine fødder. Samtidig fremmer kompressionen i strømperne en forbedret blodcirkulation, reduceret hævelse og træthed, -gavnligt for personer med forskellige lidelser og behov. Endelig sikrer slidstyrken og holdbarheden, at strømperne kan modstå daglig slid og bevares i god stand i lang tid.

Vægt 0,100 kg
Farve

Sort

Model

Knælange

Størrelse

39-43, 44-47

Variation

Herre

Sockwell støttestrømpe sort med kontrast
Sockwell Støttestrømpe, sort med kontrast
349,00 kr. Select options
Ved at benytte Altistøttestrømper.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring.