Sockwell støttestrømpe, natur med blomster

349,00 kr.

  • Levering fra 35,-
  • Fri levering ved køb over 399,-
  • Levering 2-4 hverdage med GLS & DAO
  • Udvidet returret, vi tilbyder 30 dage

Her er en fin, feminin kompressionsstrømpe fra Sockwell:

Støttestrømpen er: 

  • Kløfri 
  • Temperaturregulerende 
  • Selvrensende 
  • Antibakteriel og lugtfri 
  • Super blød og elastisk 
  • Altid behagelig og tør at have på 

Støttestrømpe i feminint design:
Endnu en støttestrømpe fra Sockwell, hvor kvalitet og design går hånd i hånd. Her får du muligheden for en kompressionsstrømpe med et feminint og dog afdæmpet look.

God kvalitet:
Med denne strømpe får du virkelig høj kvalitet for pengene. Strømperne er vævet med merinould og bambus, hvilket gør dem bløde lækre og fornemmelsen af god elasticitet, selv om der er tale om en kompressionsstrømpe. Du får fornemmelsen af eksklusivitet, og vil ved længere tids brug opdage, at det er et særdeles slidstærkt produkt. Materialerne giver en rigtig god åndbarhed, hvilket er med til at sikre komfort, da du undgår fugtige fødder. Hælen er forstærket og vævningen er uden generende sømme.
Strømperne holder formen og kompressionen vask efter vask.

Anvendelse:
Strømpen kan bruges af alle, som ønsker mere komfort i hverdagen. Særligt personer med meget stående eller siddende aktivitet vil have gavn heraf, men også i forbindelse med sport, vandring eller anden fysisk aktivitet vil strømpen sikre en god blodgennemstrømning og dermed iltning af vævet i lægmusklen.
Derved får du en følelse af friskhed, en hurtigere restitution efter fysisk aktivitet samt en bedre ydeevne. Hævelse af fødder og ankler forebygges, ligeledes følelsen af træthed og uro i benene. Forebyggelse af åreknuder er også en af de vigtige, positive effekter af brugen af støtte-/kompressionsstrømper.
Enhver strømpe med kompressionsgrad 1 er desuden anvendelig på rejser, hvor man sidder stille i længere tid, det være sig i såvel fly som bus, tog eller bil. Du kan således bruge strømpen til alle formål, hvor kompression er relevant.
Strømpen er med mild kompression på 15-20 mmHG. Støtten er størst omkring anklen og aftager så gradvist op ad benet, således at du samtidig med kompressionens fordele også har god komfort. En bred rib øverst på strømpen sørger for, at du ikke oplever fordybninger i huden fra en stram elastik.

Vask:
Vaskeanvisning:

Vaskes hver 3. dag i finvask v. 30-40 grader, med almindeligt vaskepulver.
Kryber ikke, taber ikke farve og får ikke “fnuller”.

Materialer:
32% Merinould
31% Bambus
32% Stretch Nylon
5% Spandex

Vægt 0,100 kg
Farve

Natur

Model

Knælange

Størrelse

35-38, 39-43

Variation

Dame

Kompressionsstrømpe grad 1, feminint design
Sockwell støttestrømpe, natur med blomster
349,00 kr. Select options
Ved at benytte Altistøttestrømper.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring.