Supcare støttestrømpe med bambusfibre -lysegrå

119,00 kr.

  • Levering fra 35,-
  • Fri levering ved køb over 399,-
  • Levering 2-4 hverdage med GLS & DAO
  • Udvidet returret, vi tilbyder 30 dage

Populær kompressionsstrømpe fra Supcare med bambusfibre. Kompressionsgrad 1.

Denne dejlige basis strømpe er en af butikkens mest populære og opfylder dit behov for kompression (grad 1) kombineret med en rigtig god komfort.
Strømpen er ensfarvet i en diskret, lysegrå nuance. Til dig, som sætter pris på et diskret farvevalg, og som ønsker et roligt og nobelt udtryk.
Et sikkert valg, hvis du ønsker en god strømpe til dagligt brug.

Der er bambusfibre i stoffet, hvilket sikrer en god ventilation når du bruger strømpen. På den måde nedsættes risikoen for varme og fugtige fødder. Dertil kommer, at strømpen er blød og lækker at have på.
Den kan bruges til hverdag, men kompressionen er også fin til rejsebrug.

En god basis-strømpe til både herrer og damer, som holder hvad den lover. Prisen ligger bestemt også i den lette ende, hvilket der er ganske mange af vores kunder der har opdaget!

Find din størrelse i målskemaet. Det er vigtigt at bruge ankel- og lægomkreds til at finde den rette størrelse. Du vil kunne opleve, at dine mål ligger imellem to størrelser. Her kan du bruge din skostørrelse som guide, men er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Kompressionsgrad 1: 15-21 mmHg
Materiale: 54% bambus fibre, 40% polyamid, 6% elastan
Vaskeanvisning: 30 grader, må ikke tørretumbles.

Alle kan have glæde af at bruge en god støttestrømpe/kompressionsstrømpe, det er ikke blot til rejser eller i forbindelse med graviditet, at det giver mening at bruge en god, støttende strømpe.

Hvis du ønsker at forebygge åreknuder og trætte, hævede ben er det en rigtig god idé at vælge en strømpe med kompression. I forbindelse med sport er der desuden store fordele at hente. Du vil opleve en meget bedre restitution samt en forbedret ydeevne, fordi kompressionen sørger for et bedre blodgennemløb i benene og dermed et bedret iltskifte.

SupCare: -Flotte støttestrømper / kompressionsstrømper i bomuld, mikropolyester eller med bambusfibre. I stor designvariation og lækker kvalitet, både til hverdag og sport, til gravide og rejsende.

Vægt 0,100 kg
Farve

Lysegrå

Model

Knælange

Størrelse

34-36, 37-39, 40-42, 43-45, 46-48

Variation

Dame, Herre, Unisex

Supcare støttestrømpe med bambusfibre -lysegrå
119,00 kr. Select options
Ved at benytte Altistøttestrømper.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring.