Strømpebukser med kompression og “løft”. 70 denier, sort

375,00 kr.

  • Levering fra 35,-
  • Fri levering ved køb over 399,-
  • Levering 2-4 hverdage med GLS & DAO
  • Udvidet returret, vi tilbyder 30 dage

Smuk og elegant strømpebuks med mild kompression og løftende effekt for hofter, balder og talje.

Leveres i farven sort.

Støttestrømpebukser med løftende effekt:
Fra italienske Solidea bringer vi disse smukke strømpebukser med mild kompression og løftende “shaping” effekt omkring hofter, bagdel og mave. Strømperne har meget høj talje som går helt op under busten og er med til at give en smuk silhuet. En transparent vævning i 70 denier giver et naturligt og elegant look til denne strømpebuks.

God kvalitet:
Solidea er vores luksuriøse brand, her får du virkelig smukke, lette og komfortable strømper for pengene. De formende støttestrømpebukser har specialelastik som former sig omkring din krop og ikke ruller, og skaber heller ikke allergiske reaktioner i huden. De elastiske forstærkninger som buksedelen er udstyret med, giver en bedre holdning, gør hofterne smallere, støtter balderne behageligt og former taljen for at give en perfekt profil, som fremhæver dine former. De har hygiejnisk bomuldskile og flade syninger.

Anvendelse:
Strømpebukserne kan bruges af alle, som ønsker mere komfort i hverdagen eller til fest. Når du bruger strømpebukser med kompression vil du opleve, at du undgår hævede ben og fødder når du har siddet i længere tid, f.eks. i forbindelse med siddende arbejde eller under en middag. Du vil have friske ben og fødder, også ud på aftenen! Forebyggelse af åreknuder er også en vigtig, positiv effekt ved brug af enhver form for kompressionsstrømpe, hvilket altid er relevant når man indtænker det sundhedsmæssige aspekt.
Enhver strømpe med kompressionsgrad 1 er desuden anvendelig på rejser, hvor man sidder stille i længere tid, det være sig i såvel fly som bus, tog eller bil. Du kan således bruge strømpen til flere formål, hvor kompression er relevant.
Strømpen er med mild kompression på 12-15 mmHG. Støtten er størst omkring fod og ankel og aftager så gradvist op ad benet, således at du samtidig med kompressionens fordele også har god komfort.
Vær opmærksom på, at støttestrømpebukser kræver lidt tid og tålmodighed at tage på! Arbejd strømpen stille og roligt fra tæerne og op ad fod, ankel og resten af benet. Det tager lidt tid, men til gengæld vil du opleve, at disse strømpebukser bliver siddende, hvor de skal!

Vask:
Vaskeanvisning:

Vaskes i finvask v. 40 grader.

Materialer:
78% Polyamid
20% Elasthan
2% Bomuld

Vægt 0,100 kg
Farve

Sort

Model

Strømpebukser

Størrelse

Large, Medium, Medium-Large, Small, X-Large

Variation

Dame

strømpebukser med løft og støtte illustration
Strømpebukser med kompression og “løft”. 70 denier, sort
375,00 kr. Select options
Ved at benytte Altistøttestrømper.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring.