Støttestrømpebukser til graviditet – solbrun

149,00 kr.

  • Levering fra 35,-
  • Fri levering ved køb over 399,-
  • Levering 2-4 hverdage med GLS & DAO
  • Udvidet returret, vi tilbyder 30 dage

Disse transparente graviditetsstøttestrømpebukser af høj kvalitet er til dig, som ønsker et elegant look kombineret med støttestrømpens fordele, hvor du forebygger åreknuder og mildner graviditetsgener i form af hævede ben og fødder. Strømpernes design giver samtidig plads og støtte til maven.  

Graviditetsstøttestrømpebukserne er designet med gradueret tryk, hvor trykket er størst ved anklen og aftagende op ad benet. 

70 Denier, let transparent. OBS! Disse strømper er mørkere i farven end almindelige strømpebukser, da en tættere vævning er nødvendig for at skabe den rette kompression.

Find din rette størrelse i målskemaet. Det er vigtigt at bruge ankel- og lægomkreds til at finde den rette størrelse. 

 

Støttestrømpebukser i transparent kvalitet til gravide:
Som gravid kan det være en rigtig god idé at anvende strømpebukser med kompression. Disse strømpebukser har mild kompression, og der er plads til maven. Du kan her kombinere det elegante med sundhed og komfort. Tætheden er 70 denier, hvilket gør støttestrømpebukserne transparente. Med støttestrømpebukser kan du lette din gang væsentligt, fordi du undgår tunge og trætte ben. De væskeansamlinger i fødder og ankler, som mange gravide oplever, vil du også kunne behandle/forebygge med dette produkt. Åreknuder er også en kendt komplikation til graviditet, og med strømper som disse sørger du for at holde et lille pres på venerne i underbenene udefra. Derved støtter du blodets tilbageløb og mindsker risikoen for åreknuder. Udover støtte til dine ben, er der også ekstra støtte i lænden og under maven.

Anvendelse:
Støttestrømpebukserne kan finde anvendelse hos alle, som ønsker mere komfort i hverdagen eller til fest. Når du bruger strømpebukser med kompression sikrer du, at benene altid er friske og i form takket være den forebyggende behandling ved den gradvise kompression, dette f.eks. ved siddende arbejde eller under en middag. Forebyggelse af åreknuder er også en vigtig, positiv effekt ved brug af enhver form for kompressionsstrømpe.
Alle støttestrømpebukser med kompressionsgrad 1 er desuden anvendelig på rejser, hvor man sidder stille i længere tid, det være sig i såvel fly som bus, tog eller bil. Du kan således bruge strømpen til flere formål, hvor kompression er relevant.
Strømpen er med mild kompression på 15-21 mmHG. Støtten er størst omkring fod og ankel og aftager så gradvist op ad benet, således at du samtidig med kompressionens fordele også har god komfort.
Vær opmærksom på, at støttestrømpebukser kræver lidt tid og tålmodighed at tage på!  Tag strømpen forsigtigt på fra tæerne og op ad fod, ankel og resten af benet.

Vask:
Vaskeanvisning:

Vaskes i finvask v. 30 grader.

Materialer:
76% Polyamid
23% Elasthan
1% Bomuld

Vægt 0,100 kg
Farve

Beige

Model

Strømpebukser

Størrelse

Large, Medium, Small, X-Large, XX-Large

Variation

Dame

Støttestrømpebukser med kompression til gravide
Støttestrømpebukser til graviditet – solbrun
149,00 kr. Select options
Ved at benytte Altistøttestrømper.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring.