Støttestrømpebukser, netmønster. Sort/sand.

210,00 kr.

 • Levering fra 35,-
 • Fri levering ved køb over 399,-
 • Levering 2-4 hverdage med GLS & DAO
 • Udvidet returret, vi tilbyder 30 dage

 • Luksusprodukt fra italienske Solidea.
 • Leveres i farverne sort og sand.
 • Elegant og raffineret netmønster
 • Mild kompression, 12-15mmHg
 • Forebygger hævede fødder, ben og ankler
 • Giver komfort til hverdag og fest.
 • Kompressionsstrømper er et sundt valg for dine ben.

Støttestrømpebukser med elegant netmønster:
Netstrømper er indbegrebet af elegance og finesse. Med disse strømpebukser med mild kompression kombineres det elegante med sundhed og komfort. Netmønsteret er småt og forfinet, dog alligevel tydeligt, hvilket blot gør looket mere sofistikeret. Tætheden er 70 denier, hvilket gør støttestrømpebukserne transparente. Her får du muligheden for at skabe din helt egen moderigtige stil med elegance og forførelse, uden at sidde benenes sundhed og velvære overhørig.

God kvalitet:
Solidea er vores luksusmærke, som gang på gang leverer den ypperste kvalitet og komfort. Du er ikke i tvivl om, at du har kvalitet i hænderne og på benene med disse strømper. De er forfinede men samtidig slidstærke, du kan bruge dem igen og igen. De er produceret med antimikrobisk behandling.

Anvendelse:
Strømpebukserne kan finde anvendelse hos alle, som ønsker mere komfort i hverdagen eller til fest. Når du bruger strømpebukser med kompression sikrer du, at benene altid er friske og i form takket være den forebyggende behandling ved den gradvise kompression, dette f.eks. ved siddende arbejde eller under en middag. Forebyggelse af åreknuder er også en vigtig, positiv effekt ved brug af enhver form for kompressionsstrømpe.
Alle støttestrømpebukser med kompressionsgrad 1 er desuden anvendelig på rejser, hvor man sidder stille i længere tid, det være sig i såvel fly som bus, tog eller bil. Du kan således bruge strømpen til flere formål, hvor kompression er relevant.
Strømpen er med mild kompression på 12-15 mmHG. Støtten er størst omkring fod og ankel og aftager så gradvist op ad benet, således at du samtidig med kompressionens fordele også har god komfort.
Vær opmærksom på, at støttestrømpebukser kræver lidt tid og tålmodighed at tage på!  Tag strømpen forsigtigt på fra tæerne og op ad fod, ankel og resten af benet. Der medfølger en fin billedillustration i emballagen, som viser hvordan det er godt at gøre, når man skal tage støttestrømpebukser på.

Vask:
Vaskeanvisning:

Vaskes i finvask v. 40 grader.

Materialer:
78% Polyamid
20% Elasthan
2% Bomuld

Vægt 0,100 kg
Farve

sand, Sort

Model

Strømpebukser

Størrelse

Large, Medium, Medium-Large, Small, X-Large

Variation

Dame

Støttestrømpebukser med netmønster
Støttestrømpebukser, netmønster. Sort/sand.
210,00 kr. Select options
Ved at benytte Altistøttestrømper.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring.