Solidea støttestrømpebukser, pyramid, mikrofiber. (70 Denier). Sort

275,00 kr.

Solidea støttestrømpebukser, pyramid, mikrofiber. (70 Denier). Sort
  • Levering fra 35,-
  • Fri levering ved køb over 399,-
  • Levering 2-4 hverdage med GLS & DAO
  • Udvidet returret, vi tilbyder 30 dage

Mikrofiberstrømpebukser fra det italienske mærke Solida, med diskret geometrisk trekantmønster. Den gradvise kompression 12-15 mmHg forebygger effektivt venøs insufficiens og sikrer dynamiske ben, der er i form, samtidig med, at velvære og elegance kombineres. En behagelig måde at pleje dine ben på, uden at gå på kompromis med modetrends. Med Sanitized® hygiejnisk funktion. 

Kompression klasse 1: 12-15 mmHg
Materiale: 78% Polyamid 20% Elasthan 2% Bomuld  

VIGTIGT: Find din rette størrelse i målskemaet. 

For at vælge den rigtige størrelse anbefales det at benytte tabellen, hvor de forskellige størrelser defineres på baggrund af forholdet mellem højden i centimeter (HEIGHT CM) og vægten i kilogram (WEIGHT KG). 

Eksempelvis gøres følgende, hvis man tager udgangspunkt i en person med en højde på 163 cm, som vejer 60 Kg: 

  • Vi finder den tilsvarende højde i spalten til venstre i tabellen (HEIGHT CM). I dette tilfælde svarer 163 cm til en højde mellem 160 og 165 cm. 
  • Vi søger tilsvarende vægt i Kg på linjen øverst i tabellen (WEIGHT KG). I dette tilfælde tager vi udgangspunkt i det felt, som når op til 60 Kg. 
  • Den anbefalede størrelse fremgår af skæringspunktet mellem den tilsvarende spalte for vægt og den tilsvarende linje for højde. I dette tilfælde er størrelsen 2 eller M (medium). 
Vægt 0,100 kg
Farve

Sort

Model

Strømpebukser

Størrelse

Large, Medium, Medium-Large, Small, X-Large

Variation

Dame

Ved at benytte Altistøttestrømper.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring.