Solidea støttestrømpebukser, pyramid, mikrofiber. (70 Denier). Sort

259,00 DKK

Ryd
Solidea støttestrømpebukser, pyramid, mikrofiber. (70 Denier). Sort
  • Levering fra 29,-
  • Fri levering ved køb over 299,-
  • Levering 1-3 hverdage
  • 30 dages returret

Mikrofiberstrømpebukser fra det italienske mærke Solida, med diskret geometrisk trekantmønster. Den gradvise kompression 12-15 mmHg forebygger effektivt venøs insufficiens og sikrer dynamiske ben, der er i form, samtidig med, at velvære og elegance kombineres. En behagelig måde at pleje dine ben på, uden at gå på kompromis med modetrends. Med Sanitized® hygiejnisk funktion. 

Kompression klasse 1: 12-15 mmHg
Materiale: 78% Polyamid 20% Elasthan 2% Bomuld  

VIGTIGT: Find din rette størrelse i målskemaet. 

For at vælge den rigtige størrelse anbefales det at benytte tabellen, hvor de forskellige størrelser defineres på baggrund af forholdet mellem højden i centimeter (HEIGHT CM) og vægten i kilogram (WEIGHT KG). 

Eksempelvis gøres følgende, hvis man tager udgangspunkt i en person med en højde på 163 cm, som vejer 60 Kg: 

  • Vi finder den tilsvarende højde i spalten til venstre i tabellen (HEIGHT CM). I dette tilfælde svarer 163 cm til en højde mellem 160 og 165 cm. 
  • Vi søger tilsvarende vægt i Kg på linjen øverst i tabellen (WEIGHT KG). I dette tilfælde tager vi udgangspunkt i det felt, som når op til 60 Kg. 
  • Den anbefalede størrelse fremgår af skæringspunktet mellem den tilsvarende spalte for vægt og den tilsvarende linje for højde. I dette tilfælde er størrelsen 2 eller M (medium). 
Vægt 0.100 kg
Farve

Sort

Model

Strømpebukser

Størrelse

Large, Medium, Medium-Large, Small, X-Large

Variation

Dame

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Ved at benytte Altistøttestrømper.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring.