Støttestrømpe ReflexWear, sort

269,00 kr.

  • Levering fra 35,-
  • Fri levering ved køb over 399,-
  • Levering 2-4 hverdage med GLS & DAO
  • Udvidet returret, vi tilbyder 30 dage

Støttestrømpe med kompressionsgrad 1 fra ReflexWear.

  • Forbedrer performance og udholdenhed
  • Bedrer blodcirkulationen
  • Varm om vinteren og kølig om sommeren
  • Medvirker til at afhjælpe smerter, kramper og uro i benene.

Støttestrømpe med kompressionsgrad 1:
En støttestrømpe i høj og tyndt vævet kvalitet fra ReflexWear, neutralt design og rigtig god pasform.

Ny teknologi:
En Støtte-kompressionsstrømpe fra ReflexWear er et produkt som er vævet af garner indeholdende en ny teknologi, hvor effekten er en bedring af blodgennemstrømningen og dermed iltningen af muskler og væv i benene. Mineraler, reduceret til mikrostørrelse, skydes ind i garnet og giver den ønskede effekt. Mineralerne kan ikke vaskes ud, og effekten af ReflexWear produktet bevares derfor også ved brug -og dermed vask, over længere tid. Kompressionsstrømperne er strikket med flade sømme og en meget blød kant for oven, så du undgår dybe mærker efter brug. En virkelig komfortabel strømpe!
Strømperne holder formen og kompressionen vask efter vask.

Anvendelse:
Støttestrømpen er med mild kompression på 15-20 mmHG. Støtten er størst omkring anklen og aftager så gradvist op ad benet, således at du samtidig med kompressionens fordele også har god komfort. En bred rib øverst på strømpen sørger for, at du ikke oplever fordybninger i huden fra en stram elastik.
Produktet kan bruges af alle, som ønsker mere komfort i hverdagen. Særligt personer med meget stående eller siddende aktivitet vil have gavn heraf, men også i forbindelse med sport, vandring eller anden fysisk aktivitet vil strømpen sikre en god blodgennemstrømning og dermed iltning af vævet i lægmusklen.
Derved får du en følelse af friskhed, en hurtigere restitution efter fysisk aktivitet samt en bedre ydeevne. Hævelse af fødder og ankler forebygges, ligeledes følelsen af træthed og uro i benene. Forebyggelse af åreknuder er også en af de vigtige, positive effekter af brugen af støtte-/kompressionsstrømper.
Enhver strømpe med kompressionsgrad 1 er desuden anvendelig på rejser, hvor man sidder stille i længere tid, det være sig i såvel fly som bus, tog eller bil. Du kan således bruge strømpen til alle formål, hvor kompression er relevant.

Vask:
Vaskeanvisning:
Vaskes med vrangen udad!
Finvask på 30 grader, der kan anvendes almindeligt vaskepulver.

Materialer:
60% Celliant
40% Elastan

Vægt 0,100 kg
Farve

Sort

Model

Knælange

Størrelse

35-37, 38-40, 41-43, 44-46

Variation

Dame, Herre, Unisex

Støttestrømpe ReflexWear
Støttestrømpe ReflexWear, sort
269,00 kr. Select options
Ved at benytte Altistøttestrømper.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring.