Støttestrømpe fra Sockwell. Grå med struktur.

349,00 kr.

  • Levering fra 35,-
  • Fri levering ved køb over 399,-
  • Levering 2-4 hverdage med GLS & DAO
  • Udvidet returret, vi tilbyder 30 dage

Her er en rigtig lækker nyhed fra Sockwell:

Strømpen er: 

  • Kløfri 
  • Temperaturregulerende 
  • Selvrensende 
  • Antibakteriel og lugtfri 
  • Super blød og elastisk 
  • Altid behagelig og tør at have på 

En ny Støttestrømpe fra Sockwell med et rigtig flot look. Her får du et flot og elegant design, som kan bruges til både hverdag og fest. Indtrykket er afdæmpet og nobelt.

Kvalitet for alle pengene
Med denne støttestrømpe fra Sockwell får du rigtig god kvalitet for pengene. De mest eksklusive materialer er taget i anvendelse. Merinould og bambus sikrer dig stor åndbarhed og dermed super god komfort i brugen af denne støttestrømpe. Du har aldrig fugtige fødder, og strømpen kommer ikke til at lugte dårligt. Den er blød og lækker at have på. Hælen er forstærket og vævningen er uden generende sømme.
Der er tale om et meget slidstærkt produkt, som holder formen og kompressionen vask efter vask.

Anvendelse
Kompressionsgraden er 1, hvilket vil sige let kompression. Strømpen kan bruges af alle, som ønsker mere komfort i hverdagen. Særligt personer med meget stående eller siddende aktivitet vil have gavn heraf, men også i forbindelse med sport, vandring eller anden fysisk aktivitet vil strømpen sikre en god blodgennemstrømning og dermed iltning af vævet i lægmusklen.
Dette medfører en større følelse af friskhed, en hurtigere restitution efter fysisk aktivitet samt en bedre performance. Hævelse af fødder og ankler forebygges, ligeledes følelsen af træthed og uro i benene. Forebyggelse af åreknuder er også en særdeles positiv effekt af brugen af støtte-/kompressionsstrømper.
Enhver strømpe med kompressionsgrad 1 er desuden anvendelig på rejser, hvor man sidder stille i længere tid, det være sig i såvel fly som bus, tog eller bil. Du kan således bruge strømpen til alle formål, hvor kompression er relevant.

Strømpen er med mild kompression på 15-20 mmHG. Støtten er størst omkring anklen og aftager så gradvist op ad benet, således at du samtidig med kompressionens fordele også har god komfort. En bred rib øverst på strømpen sørger for, at du ikke oplever fordybninger i huden fra en stram elastik.

Vaskeanvisning:
Vaskes hver 3. dag i finvask v. 30-40 grader, med almindeligt vaskepulver.
Kryber ikke, taber ikke farve og får ikke “fnuller”.

32% Merinould
31% Bambus
32% Stretch Nylon
5% Spandex

Vægt 0,100 kg
Farve

Grå

Model

Knælange

Størrelse

39-43, 44-47

Variation

Herre

Støttestrømpe fra Sockwell. Grå med strukturmønster.
Støttestrømpe fra Sockwell. Grå med struktur.
349,00 kr. Select options
Ved at benytte Altistøttestrømper.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring.