Støttestrømpe fra Sockwell, grå med hjerter

349,00 kr.

  • Levering fra 35,-
  • Fri levering ved køb over 399,-
  • Levering 2-4 hverdage med GLS & DAO
  • Udvidet returret, vi tilbyder 30 dage

Her er en fin, feminin kompressionsstrømpe fra Sockwell:

Støttestrømpen er: 

  • Kløfri 
  • Temperaturregulerende 
  • Selvrensende 
  • Antibakteriel og lugtfri 
  • Super blød og elastisk 
  • Altid behagelig og tør at have på 

Støttestrømpe i fint og feminint design:
Denne lækre støttestrømpe fra Sockwell demonstrerer et eksempel på flot kombination af design og kvalitet. Med dette køb får du en kompressionsstrømpe med et feminint og dog afdæmpet look.

God kvalitet:
Strømper fra Sockwell er garant for virkelig høj kvalitet for pengene. Strømperne er vævet med merinould og bambus, hvilket gør dem bløde og lækre og med fornemmelsen af god elasticitet, selv om der er tale om en kompressionsstrømpe. Ved længere tids brug vil du opdage, at det er et særdeles slidstærkt produkt. Materialerne giver en rigtig god åndbarhed, hvilket er med til at sikre komfort ved at fjerne fugt. Hælen er forstærket og vævningen er uden generende sømme.
Strømperne holder formen og kompressionen vask efter vask.

Anvendelse:

Strømpen er med mild kompression på 15-20 mmHG. Støtten er størst omkring anklen og aftager så gradvist op ad benet, således at du samtidig med kompressionens fordele også har god komfort. En bred rib øverst på strømpen sørger for, at du ikke oplever fordybninger i huden fra en stram elastik.
Produktet kan bruges af alle, som ønsker mere komfort i hverdagen. Særligt personer med meget stående eller siddende aktivitet vil have gavn heraf, men også i forbindelse med sport, vandring eller anden fysisk aktivitet vil strømpen sikre en god blodgennemstrømning og dermed iltning af vævet i lægmusklen.
Derved får du en følelse af friskhed, en hurtigere restitution efter fysisk aktivitet samt en bedre ydeevne. Hævelse af fødder og ankler forebygges, ligeledes følelsen af træthed og uro i benene. Forebyggelse af åreknuder er også en af de vigtige, positive effekter af brugen af støtte-/kompressionsstrømper.
Enhver strømpe med kompressionsgrad 1 er desuden anvendelig på rejser, hvor man sidder stille i længere tid, det være sig i såvel fly som bus, tog eller bil. Du kan således bruge strømpen til alle formål, hvor kompression er relevant.

Vask:
Vaskeanvisning:

Vaskes hver 3. dag i finvask v. 30-40 grader, med almindeligt vaskepulver.
Kryber ikke, taber ikke farve og får ikke “fnuller”.

Materialer:
32% Merinould
31% Bambus
32% Stretch Nylon
5% Spandex

Vægt 0,100 kg
Farve

Grå

Model

Knælange

Størrelse

35-38, 39-43

Variation

Dame

Støttestrømpe kompressionsgrad 1 med hjertemønster
Støttestrømpe fra Sockwell, grå med hjerter
349,00 kr. Select options
Ved at benytte Altistøttestrømper.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring.