Stay-up strømpe med åben tå, grad II, solbrun

220,00 kr.

  • Levering fra 35,-
  • Fri levering ved køb over 399,-
  • Levering 2-4 hverdage med GLS & DAO
  • Udvidet returret, vi tilbyder 30 dage

Denne strømpe kan være en god hjælp til dig, der har brug for ekstra kompression og samtidig ønsker en pæn og elegant strømpe.

Strømpens kompressionsgrad er 2, hvilket betyder en stærk kompresson på 23-32 mmHg. Kompressionen er stærkest i fod og ankler, og aftager gradvist op ad benet.
Dette kombineret med et tynd og elegant look på strømpen. Vævetætheden er 140 denier. Designet er med åben tå, hvilket gør strømpen mere luftig i brug og muliggør brug af strømpen i åbne sko.

Strømperne indeholder ikke latex

Vaskes ved 30 grader.

Indhold:
77% polyamid
23% elasthan

Denne elegante stay-up strømpe er designet til dig, der har brug for lidt ekstra kompression. Der er tale om kompression grad II, hvilket vil sige mellem 23 og 32 mmHg.
Her går det flotte og det nyttige virkelig hånd i hånd! En rigtig god strømpe i virkelig fin kvalitet.

Strømpens vævning er konstrueret således, at den giver mest støtte omkring fod og ankel, og derefter gradvist aftagende op ad benet. Den har en silikonekant foroven, så den bliver siddende på låret.

Selv om du her får et produkt der giver en høj grad af kompression/støtte, vil du se at det er en elegant strømpe i en tynd kvalitet. En smal blonde foroven bidrager til det elegante look. Dertil kommer, at strømpen har åben tå, hvilket gør det muligt at anvende den i åbne sko eller sandaler!

En god støtte- /kompressionsstrømpe er relevant for de fleste, som ønsker at have lidt ekstra komfort i hverdagen. Kompressionen afhjælper hævelse, følelsen af træthed i benene, og så forebygges åreknuder ganske effektivt med en god støttestrømpe! Til alle kvinder, som ønsker at have og bevare smukke ben. Til hverdag og fest giver dette produkt absolut god mening! Gravide kan også med fordel bruge strømper med kompression, da venesystemet i benene kommer under pres i forbindelse med graviditeten. Afhjælpning af hævede ankler og forebyggelse af åreknuder er helt sikkert relevant, hvis du er gravid. Vær blot opmærksom på, at det er en god idé at rådføre sig med sin læge inden man går i gang med at bruge en støttestrømpe med kompressionsniveau II.

Se f.eks. vores stay-ups i kompressionsgrad I: Selvsiddende strømper | Stay up til kvinder → Kvalitet (altistoettestroemper.dk)
Eller undersøg vores fine udvalg af strømpebukser med kompression. Der er noget for enhver smag. -Også til gravide:-)

Disse strømper kan vaskes på 30 grader i vaskemaskinen.

INDEHOLDER IKKE LATEX
77% polyamid
23% lycra

Vægt 0,100 kg
Farve

Soleil

Model

Åben tå, Lårlange, Stay-up

Størrelse

Large, Medium, Small, X-Large, XX-Large

Variation

Dame

Stay-up strømpe med åben tå, grad II, solbrun
220,00 kr. Select options
Ved at benytte Altistøttestrømper.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring.