Solidea støttestrømpebukser med merinould. Sort

649,00 kr.

  • Levering fra 35,-
  • Fri levering ved køb over 399,-
  • Levering 2-4 hverdage med GLS & DAO
  • Udvidet returret, vi tilbyder 30 dage

Elegant strømpebuks med mild kompression i allerbedste kvalitet! Her er der tale om den lækreste luksus, du kan give dig selv og dine ben!

Strømperne er tætvævede og indeholder det dejligste, bløde merinould. Særdeles egnede til køligt vejr. Pasformen er ekstraordinær og kompressionen er gradvis, hvilket vil sige, at den er højest omkring fod og ankel og derefter aftagende op ad benene.

Elegante støttestrømpebukser med mild kompression i allerbedste kvalitet! Her er der tale om den lækreste luksus, du kan give dig selv og dine ben!
Italienske Solidea står bag dette fine højkvalitetsprodukt, som i den grad er relevant på de nordlige breddegrader.

Strømperne er tætvævede og indeholder det dejligste, bløde merinould. Særdeles egnede til køligt vejr. Pasformen er ekstraordinær og kompressionen er gradvis, hvilket vil sige, at den er højest omkring fod og ankel og derefter aftagende op ad benet.
Her er strømperne, som du kan bruge igen og igen, med fantastisk komfort.

At bruge en strømpebuks med kompression hjælper det venøse tilbageløb  og forebygger hævede, tunge ben samt åreknuder. Merinould absorberer fugtighed fra kroppen, transporterer den mod ydersiden og holder dermed huden tør. Det giver en ekstra god komfort ved brug af strømpen, og sørger for, at den ikke føles for varm at have på.
Strikstrukturen er indvendigt af velourblød mikrofiber, der med direkte berøring med huden også gør strømpebuksen velegnet til personer, som ikke tåler uld. Den bløde støtteelastik markerer ikke i taljen.
Med flad syning, hæl og usynlig ketlet tå.
Med antimikrobisk behandling.

VIGTIGT: Find din rette størrelse i målskemaet. 

For at vælge den rigtige størrelse anbefales det at benytte tabellen, hvor de forskellige størrelser defineres på baggrund af forholdet mellem højden i centimeter (HEIGHT CM) og vægten i kilogram (WEIGHT KG).
Vær venligst opmærksom på, at disse italiensk producerede strømper er en smule små i størrelsen. Hvis du ligger tæt på skellet mellem størrelser, anbefaler vi, at du vælger den største. Derved sikrer du, at strømperne er lange nok. Kompressionen er stadig rigtig fin, selvom du vælger en større størrelse, du sikrer blot at komforten er i orden ved brug.

62% Merino uld
28% Polyamid
10% Elasthan

Vaskes ved 30 grader finvask i maskine. Brug vaskepose for at skåne produktet. Tåler ikke tørretumbling.

Vægt 0,200 kg
Farve

Sort

Model

Strømpebukser

Størrelse

Large, Medium, Medium-Large, Small, X-Large

Variation

Dame

Solidea støttestrømpebukser med merinould. Sort
649,00 kr. Select options
Ved at benytte Altistøttestrømper.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring.