Solidea støttestrømpebukser med åben tå. Beige.

219,00 kr.

Solidea støttestrømpebukser med åben tå. Beige.
  • Levering fra 29,-
  • Fri levering ved køb over 399,-
  • Levering 2-4 hverdage med GLS & DAO
  • Udvidet returret, vi tilbyder 30 dage

Kvalitetsstrømpebukser fra italienske Solidea. Strømperne er med mild kompression og med åben tå, hvilket gør det muligt at bruge dem i åbne sko.

Et hit til sommerbrug! Her har du muligheden for at få alle fordelene ved kompression, hvor du forebygger hævede og trætte ben, og samtidig få komforten ved at kunne bruge åbne sko i de varme måneder på året.

Tåen er designet således, at der er fokus på komfort, og hvor strømpen samtidig bliver på plads på benet. Specielt velegnede, hvis du har følsomme tæer.

Kompression klasse 1: 12-15 mmHg
Materiale: 78% polyamid 20% elasthan 2% bomuld  

VIGTIGT: Find din rette størrelse i målskemaet. Vær dog opmærksom på, at italienske strømper er en smule mindre i størrelsen end nordiske. Du kan med fordel vælge den største størrelse, hvis du ligger “mellem” to størrelser.

For at vælge den rigtige størrelse anbefales det at benytte tabellen, hvor de forskellige størrelser defineres på baggrund af forholdet mellem højden i centimeter (HEIGHT CM) og vægten i kilogram (WEIGHT KG). 

Vægt 0,100 kg
Farve

Beige

Model

Åben tå, Strømpebukser

Størrelse

Large, Medium-Large, X-Large, XX-Large

Variation

Dame

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Ved at benytte Altistøttestrømper.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring.