Solidea støttestrømpebukser. 70 denier, sort/glitter.

299,00 kr.

  • Levering fra 35,-
  • Fri levering ved køb over 399,-
  • Levering 2-4 hverdage med GLS & DAO
  • Udvidet returret, vi tilbyder 30 dage

Eksklusive strømper fra det italienske mærke Solida, med gradvis kompression. Det elegante design med glitter i lodrette striber fremhæver sensualitet og charme med en usammenlignelig, skinnende og luksuriøs effekt, der kan kombineres med det mest enkle look og gør det muligt at opnå et elegant outfit. Den forebyggende virkning af den gradvise kompression (12/15 mmHg) bekæmper følelsen af tunghed og hævelser i benene uden at gå på kompromis med strømpens elegance. 

Kompression klasse 1: 12-15 mmHg
Materiale: 78% Polyamid 20% Elasthan 2% Bomuld  

VIGTIGT: Find din rette størrelse i målskemaet. 

For at vælge den rigtige størrelse anbefales det at benytte tabellen, hvor de forskellige størrelser defineres på baggrund af forholdet mellem højden i centimeter (HEIGHT CM) og vægten i kilogram (WEIGHT KG). 

Vær opmærksom på, at disse italienske strømper kan være lidt små i størrelserne. Hvis du befinder dig på kanten mellem to størrelser, anbefaler vi, at du vælger den største.

Eksempelvis gøres følgende, hvis man tager udgangspunkt i en person med en højde på 163 cm, som vejer 60 Kg: 

  • Vi finder den tilsvarende højde i spalten til venstre i tabellen (HEIGHT CM). I dette tilfælde svarer 163 cm til en højde mellem 160 og 165 cm. 
  • Vi søger tilsvarende vægt i Kg på linjen øverst i tabellen (WEIGHT KG). I dette tilfælde tager vi udgangspunkt i det felt, som når op til 60 Kg. 
  • Den anbefalede størrelse fremgår af skæringspunktet mellem den tilsvarende spalte for vægt og den tilsvarende linje for højde. I dette tilfælde er størrelsen 2 eller M (medium). 
Vægt 0,100 kg
Farve

Sort

Model

Strømpebukser

Størrelse

Large, Medium, Medium-Large, X-Large

Variation

Dame

Solidea støttestrømpebukser. 70 denier, sort/glitter.
299,00 kr. Select options
Ved at benytte Altistøttestrømper.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring.