Solidea støttestrømpebukser. 70 denier, “Labyrinth”

215,00 kr.

  • Levering fra 35,-
  • Fri levering ved køb over 399,-
  • Levering 2-4 hverdage med GLS & DAO
  • Udvidet returret, vi tilbyder 30 dage

Strømpebukser af bløde mikrofibre, 70 denier, med et originalt mønstermotiv, som leder tankerne hen på en labyrint. Til dig, som gerne vil have en god strømpe med kompression til fest eller til hverdag.

Sikrer, at benene altid er friske og i form takket være den forebyggende effekt af gradvis kompression i strømpen. (12-15 mmHg) Strømpen har mest kompression i foden og anklen, og derfra gradvist aftagende op ad benet.
Til dig, som gerne vil forebygge hævede og tunge ben, og undgå åreknuder. Her får du en kvalitetsstrømpe, som har en fantastisk holdbarhed og samtidig gør noget rigtig godt for dine ben!

Et nyt, uimodståeligt produkt fra Solidea, som gør det muligt for dig at skabe din helt egen moderigtige stil med et strejf af originalitet og uden at sidde benenes sundhed og velvære overhørig.
Med antimikrobisk Sanitized behandling.

78% polyamid
20% elasthan
2% bomuld.

Kan vaskes på 40 grader finvask. Tåler ikke tørretumbling.

VIGTIGT: Find din rette størrelse i målskemaet. 

For at vælge den rigtige størrelse anbefales det at benytte tabellen, hvor de forskellige størrelser defineres på baggrund af forholdet mellem højden i centimeter (HEIGHT CM) og vægten i kilogram (WEIGHT KG). 

Eksempelvis gøres følgende, hvis man tager udgangspunkt i en person med en højde på 163 cm, som vejer 60 Kg: 

  • Vi finder den tilsvarende højde i spalten til venstre i tabellen (HEIGHT CM). I dette tilfælde svarer 163 cm til en højde mellem 160 og 165 cm. 
  • Vi søger tilsvarende vægt i Kg på linjen øverst i tabellen (WEIGHT KG). I dette tilfælde tager vi udgangspunkt i det felt, som når op til 60 Kg. 
  • Den anbefalede størrelse fremgår af skæringspunktet mellem den tilsvarende spalte for vægt og den tilsvarende linje for højde. I dette tilfælde er størrelsen 2 eller M (medium).
    Hvis du befinder dig i skæringspunktet mellem to størrelser, kan du med fordel vælge den største størrelse, da disse italienske strømper er en smule små i størrelserne.
Vægt 0,100 kg
Farve

Sort

Model

Strømpebukser

Størrelse

Large, Medium, Medium-Large, X-Large

Variation

Dame

Elegante og feminine støttestrømper
Solidea støttestrømpebukser. 70 denier, “Labyrinth”
215,00 kr. Select options
Ved at benytte Altistøttestrømper.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring.