Shapewear top fra Solidea

829,00 kr.

  • Levering fra 35,-
  • Fri levering ved køb over 399,-
  • Levering 2-4 hverdage med GLS & DAO
  • Udvidet returret, vi tilbyder 30 dage

Et must-have i en kvindes garderobe. Luksuriøs kvalitet i italiensk design.

Multi anvendeligt stykke shape-wear, som kan bruges under både kjole og til bukser/bluse.

Leveres i farverne: Sort og nøddebrun.

Top med opstrammende (shaping) effekt:
Solidea, vores italienske leverandør har kreeret denne top med opstrammende (shaping) effekt. Solidea er altid garant for elegance og god stil. Dette gør sig også gældende i forhold til denne “shapewear” top, som hjælper mave og arme til at se tonede og slanke ud under tøjet. Designet bevirker, at du kan bruge din yndlings-bh sammen med toppen. Du ikke behøver at gå på kompromis mht dit buste-look! Toppen er lang nok til at nå ned på hoften og dermed blive på plads under brug.
Du kan købe din top i farverne sort eller nøddebrun.

God kvalitet:
Solidea er vores luksusmærke, her får du altid smukke, elegante og holdbare varer for pengene. Når du har denne top i hænderne, er du ikke i tvivl om, at der er tale om rigtig god og holdbar kvalietet.
Toppen er fremstillet i et stof med tredimensional bølgestruktur. Dette stimulerer mikrocirkulationen i hudens blodkar når man bevæger sig. Stoffet indeholder desuden sølvioner, som holder huden sund og hæmmer generende lugt. Kombinationen af bølgestruktur i stoffets vævning og brugen af sølvioner er således en win-win for din hud og stimulerer udskilning af affaldsstoffer. Denne top med opstrammende effekt medvirker til at slanke arme og talje.

Anvendelse:
Toppen kan anvendes til hverdag og fest, men også til sportsudøvelse. Den giver en behagelig oplevelse af at sidde tæt til kroppen, og det mikro masserende stof giver en god fornemmelse i huden. Særdeles anvendelig, når du gerne vil føle dig sikker på, at have en flot silhuet under kjole eller en tætsiddende bluse. At der netop er tale om en top og ikke en kjole, gør den anvendelig også når du bærer bukser og bluse. Der er virkelig tale om et all-round beklædningsstykke, som du vil kunne bruge igen og igen, vaske igen og igen og have glæde af i lang tid og i mange sammenhænge!

Vask:
Vaskeanvisning:

Vaskes i finvask v. 40 grader.
Tåler ikke tørretumbling.

Materialer:
80% Polyamid
20% Elasthan

Vægt 0,200 kg
Farve

Nøddebrun, Sort

Model

Top

Størrelse

Large, Medium, Small

Variation

Dame

Top med opstrammende effekt
Shapewear top fra Solidea
829,00 kr. Select options
Ved at benytte Altistøttestrømper.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring.