Shapewear shorts fra Solidea.

459,00 kr.

  • Levering fra 35,-
  • Fri levering ved køb over 399,-
  • Levering 2-4 hverdage med GLS & DAO
  • Udvidet returret, vi tilbyder 30 dage

Shapewear shorts med høj talje.

Super anvendelige under kjole eller nederdel, når du gerne vil have en flot silhuet.

Vævet med mikromasserende bølgestruktur.

Shorts med høj talje og med opstrammende (shaping) effekt:
Fra italien, via vores leverandør af mærket Solidea, præsenterer vi disse shapewear shorts. Solidea er altid garant for elegante og kvalitetssikre produkter. Disse shorts sikrer dig en mere tonet silhuet, og er samtidig virkelig komfortable at have på. De er syet med flade sømme, er enkle i udtrykket og nemme at bruge. Vi leverer dem i farven sort.

God kvalitet:
Solidea er vores luksusmærke, her får du altid smukke, elegante og holdbare varer for pengene. Når du har disse shorts i hænderne, er du ikke i tvivl om, at der er tale om rigtig god og holdbar kvalitet.
Shortsene er fremstillet i et stof med tredimensional bølgestruktur. Dette stimulerer mikrocirkulationen i hudens blodkar når man bevæger sig. Stoffet indeholder desuden sølvioner, som holder huden sund og hæmmer generende lugt. Kombinationen af bølgestruktur i stoffets vævning og brugen af sølvioner er således en win-win for din hud og stimulerer udskilning af affaldsstoffer. Disse shapewear shorts med opstrammende effekt medvirker til at din talje, ende og lår ser slankere og mere tonede ud. Perfekt til brug under en kjole.

Anvendelse:
Shorts med opstrammende effekt kan anvendes til hverdag og fest. Når du gerne vil sikre dig, at du har en fin silhuet. De giver en behagelig oplevelse af at sidde tæt til kroppen, og det mikro masserende stof giver en god fornemmelse i huden. Særdeles anvendelige, når du gerne vil føle dig sikker på, at have en flot silhuet under kjole eller en tætsiddende nederdel. At der er tale om shorts med høj talje gør dette produkt til et must-have, da de netop sætter fokus på de områder, hvor man oftest som kvinde gerne vil tones/løftes. Du vil kunne bruge dine shapewear shorts igen og igen, de holder formen og kompressionen vask efter vask…

Vask:
Vaskeanvisning:

Vaskes i finvask v. 40 grader.
Tåler ikke tørretumbling.

Materialer:
80% Polyamid
18% Elasthan
2% Bomuld

Vægt 0,200 kg
Farve

Sort

Model

Shapewear, Shorts

Størrelse

Large, Medium, Medium-Large, Small, X-Large

Variation

Dame

Shorts med høj talje og opstrammende effekt.
Shapewear shorts fra Solidea.
459,00 kr. Select options
Ved at benytte Altistøttestrømper.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring.