Shapewear underkjole fra Cette

429,00 kr.

  • Levering fra 35,-
  • Fri levering ved køb over 399,-
  • Levering 2-4 hverdage med GLS & DAO
  • Udvidet returret, vi tilbyder 30 dage

Shapewear underkjole fra Cette.

Fladere mave, slankere hofter og smallere talje!

Sømløs “all in one” underkjole.

Justerbare skulderstropper.

Blød og usynlig i brug.

Tilgængelig i plus-size

Shapewear underkjole med opstrammende effekt:
Denne enkle underkjole er et stykke shapewear, som har all-round effekt. Den gør din mave fladere, den slanker hofterne og giver en slankere og mere defineret talje. De smalle, justerbare stropper hjælper dig til at få den rigtige placering på shapewear underkjolen, så den holder den rigtige placering under busten. -Og så kan du bruge din favorit BH sammen med din shapewear underkjole! Underkjolen er uden sømme, hvilket er medvirkende til, at den forekommer usynlig under en kjole. Den er blød og komfortabel at have på. Du kan købe denne shapewear underkjole i farven sort.

Anvendelse:
Din shapewear underkjole kan bruges til både hverdag og fest. Den er god og rar at have på, og du kan nyde det gode, den gør for din figur. Føle dig flot og godt tilpas:-) Du kan bevæge dig nøjagtigt som du plejer, underkjolen er blød at bruge samtidig med, at den effektivt støtter din figur. Shapewear er undertøj som får dig til at se slankere ud, eller fremhæver din figur og får tøjet til at falde flot, uanset din størrelse. Med shapewear undertøj kan du løfte eller stramme op på de steder på kroppen, hvor der er blødt væv og hvor kvinder har tendens til at bule lidt ekstra ud. Vi elsker selvfølgelig alle dejlige buler, men nogle gange behøver de ikke at kunne ses heelt så meget under en pæn kjole eller stramme jeans. Produkter fra Cette er lavet i blødt og tyndt stof, som er blidt mod huden. Kvaliteten er rigtig god, du kan vaske og bruge din underkjole igen og igen. Selvom dette shapewear er lavet i et tyndt materiale er det produceret med en vævning som gør, at det støtter og løfter netop de rigtige steder på kroppen. Derfor fylder og vejer produkterne meget lidt. -Og de krøller ikke.

Vask:
Vaskes i finvask v. 30 grader.
Tåler ikke tørretumbling.

Vægt 0,200 kg
Farve

Sort

Model

Shapewear

Størrelse

Small, X-Large, X-small, XX-Large, XXX-Large

Variation

Dame

Shapewear underkjole fra Cette
Shapewear underkjole fra Cette
429,00 kr. Select options
Ved at benytte Altistøttestrømper.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring.