Shapewear trusse fra Cette

329,00 kr.

 • Levering fra 35,-
 • Fri levering ved køb over 399,-
 • Levering 2-4 hverdage med GLS & DAO
 • Udvidet returret, vi tilbyder 30 dage

 • Får din mave til at se fladere ud.
 • Giver en slankere profil på talje og hofter
 • Push-up effekt til bagdelen
 • Blød og usynlig under tøjet
 • Let at tage af og på
 • Anti-slip bånd foroven, som sørger for, at trusserne bliver på plads.
 • Leveres i plus-size.

Shapewear trusser med høj talje og opstrammende effekt:
Disse elegante shapewear trusser er et godt og enkelt tilvalg til din garderobe. Shapewear trusserne leveres også i plus-size! De giver dig en slankere profil over maven, og kan bruges under både bukser, nederdel og kjole. Trusserne gør din mave fladere, og giver en slankere og mere defineret talje. Der er desuden også lidt push-up effekt til bagdelen, så du får altså et helt enkelt klædningsstykke, som støtter på rigtig mange fronter. Trusserne har smukke blonder i benene, samt et anti-slip bånd for oven (uden latex og silicone!) som sørger for, at trusserne bliver på plads. I skridtet er der indsyet bomuld. De er meget komfortable i brug. Du kan købe dine shapewear shorts i farven sort og skin/beige.

Anvendelse:
Dine shapewear trusser er anvendelige til alle tidspunkter hvor du bruger kjole, bukser eller nederdel. De er rare at have på. Du kan bevæge dig nøjagtigt som du plejer, trusserne er bløde at bruge samtidig med, at de effektivt støtter din figur. Shapewear er undertøj som får dig til at se slankere ud, eller fremhæver din figur og får tøjet til at falde flot, uanset din størrelse. Med shapewear undertøj kan du løfte eller stramme op på de steder på kroppen, hvor der er blødt væv og hvor kvinder har tendens til at bule lidt ekstra ud. Vi elsker selvfølgelig alle dejlige kurver på kvindekroppen, men nogle gange behøver de ikke at kunne ses heelt så meget under en pæn kjole eller stramme jeans. Produkter fra Cette er lavet i blødt og tyndt stof, som er blidt mod huden. Kvaliteten er rigtig god, du kan vaske og bruge dine trusser igen og igen. Selvom dette shapewear er lavet i et tyndt materiale er det produceret med en vævning som gør, at det støtter og løfter netop de rigtige steder på kroppen. Derfor fylder og vejer produkterne meget lidt. -Og de krøller ikke.

Vask:
Vaskes i finvask v. 30 grader.
Tåler ikke tørretumbling.

Materialer:
41% Polyamid
58% Elasthan
1% Bomuld

Vægt 0,100 kg
Farve

Skin, Sort

Model

Shapewear

Størrelse

Medium, Small, X-Large, XX-Large

Variation

Dame

Shapewear trusse med høj talje fra Cette. Sort
Shapewear trusse fra Cette
329,00 kr. Select options
Ved at benytte Altistøttestrømper.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring.