Shapewear shorts fra Cette

269,00 kr.

  • Levering fra 35,-
  • Fri levering ved køb over 399,-
  • Levering 2-4 hverdage med GLS & DAO
  • Udvidet returret, vi tilbyder 30 dage

  • Får din mave til at se fladere ud.
  • Giver en slankere profil på talje og hofter
  • Push-up effekt til bagdelen
  • Blød og usynlig under tøjet
  • Let at tage af og på
  • Tilgængelig i plus-size

Shapewear shorts med opstrammende effekt:
Disse lækre shapewear shorts er et godt valg, hvis du ønsker at opgradere din garderobe med shapewear. De støtter nøjagtigt der, hvor du har brug for det, og kan bruges under både bukser, nederdel og kjole. Shortsene gør din mave fladere, strammer op om hofterne og giver en slankere og mere defineret talje. Der er desuden push-up effekt til bagdelen, så du får altså et helt enkelt klædningsstykke, som støtter på rigtig mange fronter. Shortsene er uden sømme, hvilket er medvirkende til, at de ikke kan ses under tøjet. De er meget komfortable i brug. Du kan købe dine shapewear shorts i farven sort.

Anvendelse:
Dine shapewear shorts er anvendelige til alle tidspunkter hvor du bruger kjole, bukser eller nederdel. De er rare at have på. Du kan bevæge dig nøjagtigt som du plejer, shortsene er bløde at bruge samtidig med, at de effektivt støtter din figur. Shapewear er undertøj som får dig til at se slankere ud, eller fremhæver din figur og får tøjet til at falde flot, uanset din størrelse. Med shapewear undertøj kan du løfte eller stramme op på de steder på kroppen, hvor der er blødt væv og hvor kvinder har tendens til at bule lidt ekstra ud. Vi elsker selvfølgelig alle dejlige kurver på kvindekroppen, men nogle gange behøver de ikke at kunne ses heelt så meget under en pæn kjole eller stramme jeans. Produkter fra Cette er lavet i blødt og tyndt stof, som er blidt mod huden. Kvaliteten er rigtig god, du kan vaske og bruge dine shorts igen og igen. Selvom dette shapewear er lavet i et tyndt materiale er det produceret med en vævning som gør, at det støtter og løfter netop de rigtige steder på kroppen. Derfor fylder og vejer produkterne meget lidt. -Og de krøller ikke.

Vask:
Vaskes i finvask v. 30 grader.
Tåler ikke tørretumbling.

Materialer:
78% Polyamid
22% Elasthan

Vægt 0,200 kg
Farve

Sort

Model

Shapewear, Shorts

Størrelse

2XL, 3XL, L/XL, M/L, S/M

Variation

Dame

Shapewear shorts fra Cette. Sort
Shapewear shorts fra Cette
269,00 kr. Select options
Ved at benytte Altistøttestrømper.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring.