Knælange strømper kompressionsniveau 2, lys brun

179,00 kr.

  • Levering fra 35,-
  • Fri levering ved køb over 399,-
  • Levering 2-4 hverdage med GLS & DAO
  • Udvidet returret, vi tilbyder 30 dage

Disse SupCare  Nylon kompressionsstrømper i klasse 2 er fremstillet med gradueret kompression, hvor kompressionen er størst i fod og ankel og derefter aftagende op ad benet. Materialet er let, blødt og behageligt, denne strømpe er det gode valg, hvis du ønsker en pæn og diskret støttestrømpe. 

En strømpe produceret i nylon er lidt tyndere end andre støttestrømper, og der bør derfor udvises lidt forsigtighed når man tager strømpen på, for at undgå at den går i stykker i sømmene eller stoffet. Meget lækker og luftig at bruge!

 SupCare strømperne overholder de gældende EU standarder. De bærer kvalitetsstemplet for medicinske kompressionsstrømper og er testet med regelmæssige mellemrum af officielle kontrolmyndigheder. 

Kompression klasse 2: 23-32 mmHg
Materiale: 77% polyamid, 23% Lycra elastan
Vaskeanvisning: 30 grader, må ikke tørretumbles
Vi gør opmærksom på, at priserne er angivet parvis

VIGTIGT : Vi anbefaler vejledning af en fagkyndig person (læge eller bandagist) inden en strømpe med kompressionsgrad 2 tages i brug. Det er vigtigt, at størrelsen og pasform passer helt nøjagtigt, brug derfor størrelsestabellen her på siden.

Vægt 0,100 kg
Farve

Soleil, Brun

Model

Knælange

Størrelse

Large, Medium, Small, X-Large, XX-Large

Variation

Dame, Herre, Unisex

Knælange strømper kompressionsniveau 2, lys brun
179,00 kr. Select options
Ved at benytte Altistøttestrømper.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring.