Graviditetsstrømpebukser med mikromassage. 70 denier, sort eller solbrun

325,00 kr.

  • Levering fra 35,-
  • Fri levering ved køb over 399,-
  • Levering 2-4 hverdage med GLS & DAO
  • Udvidet returret, vi tilbyder 30 dage

Italienske Solidea har designet og produceret disse strømpebukser med gradvis kompression.

Lækkert design kombineres med stor komfort. Den gradvise kompression betyder, at strømpen er strammest omkring anklen og derefter gradvist aftagende op ad benet,
Helt særligt for netop disse strømpebukser er, at de har MIKROMASSAGE i buksedelen. En bølget vævning giver en let massage og afhjælper dermed også væske ophobninger i huden på hofter, baller og mave.
Den gradvise kompression afhjælper væskeophobning i ben og ankler og forebygger desuden åreknuder. -Her har du virkelig mulighed for at gøre noget godt for dig selv!

Strømperne er behagelige at bruge, du kan have dem på hver dag, hvis du ønsker det.

Du kan vælge imellem  to farver: Sort eller sand. Vi gør opmærksom på, at strømperne på billedet er i farven mocca, som er væsentligt mørkere end sandfarvet!
Strømpen er 70 denier, og dermed transparent. Dog vil du opleve tættere vævning end i “almindelige” nylonstrømpebukser. Dette skyldes at stoffet skal kunne skabe kompression, og derfor være mere fast i vævningen.

OBS! Italienske strømper er lidt mindre i størrelserne end danske. Følg målskemaet og find din størrelse, men ligger du mellem to størrelser anbefaler vi at vælge den største. Så er du sikker på, at strømpen er lang nok.
Du får stadig fin kompression til benene, selv om du vælger en lidt større størrelse.

Kompressionsgrad 1: 12-15 mmHg
Kan vaskes på 40 grader finvask, tåler ikke tørretumbling.

Vægt 0,100 kg
Farve

Soleil, Sort

Model

Strømpebukser

Størrelse

Large, Medium, Medium-Large, X-Large

Variation

Dame

Graviditetsstrømpebukser med mikromassage. 70 denier, sort eller solbrun
325,00 kr. Select options
Ved at benytte Altistøttestrømper.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring.